Tech

Komentari 8

Dizajniraj svoj luksuzni auto, Rolls Royce nagrađuje najbolje

Dizajniraj svoj luksuzni auto, Rolls Royce nagrađuje najbolje

Svi koji vole crtati automobile i mlađi su od 16 godina imaju priliku okušati se u dizajnerskom natječaju koji je pokrenuo Rolls Royce. Pobjednika će u školu odvesti osobni vozač u superluksuznom Phantomu

Kako bi u doba korone malo zabavili mlade potencijalne dizajnere budućnosti u Rolls Royceu su pokrenuli zanimljiv nagradni natječaj. Pozvali su sve mlađe od 16 godina da nacrtaju Rolls Royce budućnosti. Natječaj bi trebao potaknuti kreativnost i maštu djece i motivirati ih da ostanu kod kuće te im skrenuti misli sa svega što se događa vezano uz pandemiju. 

Svoje vizije superluksuznog automobila budućnosti natjecatelji, odnosni njihovi roditelji ili skrbnici, trebaju prijaviti na stranici http://rolls-royceyoungdesignercompetition.com i nadati se da će baš njihov dizajn biti odabran. O pobjedniku odlučuje dizajnerski tim Rolls Roycea, a radovi se mogu slati do 18. svibnja. Sudjelovati mogu djeca iz čitavog svijeta. 

Pobjednik će dobiti zaista posebne nagrade. Njegov crtež Rolls Royce će preraditi u digitalni model i od njega izraditi profesionalne slike. Također pobjednika će, čim korona kriza prođe, u školu dovesti osobni vozač u superluksuznom Phantomu, najreprezentativnijem modelu ovog proizvođača. Drugoplasirani i trećeplasirani dobiti će certifikate o sudjelovanju koje će potpisati šef Rolls Roycea Torsten Müller-Ötvös. Najsretniji sudionik iz Velike Britanije bit će također nagrađen vožnjom u školu, a njegova škola dobit će Greenpower komplet za sastavljanje električnog automobila s kojim će moću sudjelovati u natjecanju Greenpower Challenge.