Obavijesti

Tech

Komentari 2

Esports Prvenstvo Hrvatske: Prenosimo 5. kolo Fortnitea

Esports Prvenstvo Hrvatske: Prenosimo 5. kolo Fortnitea

Novi petak, nova prilika da pratite kompetitivni Fortnite uživo!

VIDEO

Esports prvenstvo Hrvatske danas ulazi u svoj drugi mjesec, i to petim kolom Fortnite turnira koji još jednom komentira naš popularni YouTuber Archer7.

Prijenos počinje danas u 17:00 na YouTubeu i Twitchu, s time da gledatelji koji prate nove mečeve putem potonjeg servisa imaju priliku osvojiti brojne nagrade u chatu.

Organizatori iz tvrtke UVI Play nedavno su pojačali nagradni fond za online publiku prvenstva s jednom PlayStation 4 konzolom, a detalje možete saznati na gore priloženom Twitch streamu.

Uz Fortnite, Esports prvenstvo Hrvatske također obuhvaća i League of Legends turnir čije se peto kolo igra sutra, također uz prijenos(e) uživo. Ovaj je ždrijeb već ponudio neke itekako uzbudljive trenutke, a kao glavni favoriti za titulu državnih LoL prvaka u konkurenciji obrazovnih institucija nametnuli su se dečki s Fakulteta Organizacije i Informatike Sveučilišta u Zagrebu.

Sljedeći mjesec također kreće i turnir u FIFA-i 19, no Lvl8. saznaje kako bi u suradnji s Electronic Artsom Esports prvenstvo Hrvatske u konačnici ipak moglo uključiti nadolazeću FIFA-u 20. Radi se o trećoj i posljednjoj disciplini prije velike završnice u Zagrebu koja je planirana za jesen, a održat će se u prostorijama Stabla znanja, odnosno Studentskom centru u Savskoj.

Iako je natjecanje prvotno zamišljeno uz simbolične kotizacije, organizatori su ih na kraju u potpunosti odbacili, tj. oslobodili sve natjecatelje bilo kakvog plaćanja za učestvovanje, i to ponajviše zahvaljujući glavnim sponzorima inicijative - Trikoderu, Shake&Takeu i Dorini.

Pokretanje videa...

PSA o EPH 02:18
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV
SVJETSKA PREMIJERA

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV

Rijetko koji model na tržištu ovdje nudi više prostora, i iskreno, trenutno nam ne pada na pamet ni jedan veliki SUV koji bi imao više prostora od ove Škode

Osječki gimnazijalci prijavili su se treći put: U Školi budućnosti došli  smo i do pobjede...
VELIKA MOTIVACIJA

Osječki gimnazijalci prijavili su se treći put: U Školi budućnosti došli smo i do pobjede...

Nastavnica informatike Jelena Radlović i njezini učenici u I. gimnaziji Osijek po treći put su se prijavili za sudjelovanje u edukativnom projektu tvrtki STEMI i Infobip uz podršku A1. Učenici su željni novih znanja
CARNET nabavio 5686 komada opreme i uređaja za pomoć u učenju djeci s teškoćama
ATTEND PROJEKT

CARNET nabavio 5686 komada opreme i uređaja za pomoć u učenju djeci s teškoćama

U dvije godine provedbe 32 odgojno-obrazovne ustanove u 22 grada opremljene su modernim uređajima, računalima i programima, te su educirani stručnjaci koji rade s djecom s teškoćama