Obavijesti

Tech

Komentari 8

FOTO Pogledajte nove urede tvrtke Rimac na Jankomiru

FOTO Pogledajte nove urede tvrtke Rimac na Jankomiru
8

Nakon otvaranja novog uredu u Zagrebu, Rimac automobili u Hrvatskoj posluju na 6 lokacija od kojih je 4 posvećeno istraživanju i razvoju

VIDEO

Rimac automobili objavili su da su na zagrebački Jankomir do sada preselili 400 zaposlenika koji razvijaju softver za električne i hibridne automobile za različite naručitelje.

Novi poslovni prostor na Jankomiru trenutačno zauzima 4400 kvadrata u poslovnoj zgradi preko puta City Centra One West. U hrvatskom proizvođaču električnih automobila ističu da se na lokaciji nalaze zasad uredski prostori, tri R&D laboratorija i velika dvorana za edukacije s kapacitetom za 70 ljudi.

Trenutno je u hrvatskoj automobilskoj tvrtki u tijeku više od 10 projekata za niz proizvođača u automobilskoj industriji.

Nakon otvaranja novog uredu u Zagrebu, Rimac automobili u Hrvatskoj posluju na 6 lokacija od kojih je 4 posvećeno istraživanju i razvoju. Uz širenje na nove lokacije u Hrvatskoj u Rimcu je najavljeno i otvaranje novog ureda za istraživanje i razvoj u Velikoj Britaniji. Zbog rastućeg broja projekata tim se kontinuirano širi te je danas u kompaniji zaposleno gotovo 1000 djelatnika. 

Uskoro predstavljanje kampusa na zagrebačkom Jankomiru

Iz Rimca najavljuju da se kroz nekoliko mjeseci, radi potrebe za većim prostorom, proizvodnja seli iz Velikog Trgovišća na novu lokaciju na Jankomiru. Nova proizvodna lokacije bit će smještena na prostoru od 25 000 metara kvadratnih. 

Javnosti će tijekom travnja biti predstavljen i veliki projekt izgradnje novog kampusa, jednog od najsuvremenijih centara tehnološke i automobilske industrije u Europi. U kampusu će biti smješteno sjedište tvrtke, moderna istraživačko-razvojna postrojenja, pametna tvornica visokotehnoloških komponenti i električnih automobila.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Što će biti s TikTokom ako ih netko kupi u SAD-u i što to znači za njihove korisnike u Europi?
PRIJETI IM ZABRANA

Što će biti s TikTokom ako ih netko kupi u SAD-u i što to znači za njihove korisnike u Europi?

Plus+ Sa stručnjakom za kibernetičku sigurnost razgovarali smo o pozadini zabrane TikToka, tehnološkim posljedicama ako ih netko kupi i kako bi takav TikTok funkcionirao

Osječki gimnazijalci prijavili su se treći put: U Školi budućnosti došli  smo i do pobjede...
VELIKA MOTIVACIJA

Osječki gimnazijalci prijavili su se treći put: U Školi budućnosti došli smo i do pobjede...

Nastavnica informatike Jelena Radlović i njezini učenici u I. gimnaziji Osijek po treći put su se prijavili za sudjelovanje u edukativnom projektu tvrtki STEMI i Infobip uz podršku A1. Učenici su željni novih znanja
Suradnja u AI-ju Hrvatske i Slovenije može donijeti veću konkurentnost poduzeća
AI KONFERENCIJA

Suradnja u AI-ju Hrvatske i Slovenije može donijeti veću konkurentnost poduzeća

Konferenciju su organizirali Infobip, Slovensko-hrvatski poslovni klub SLO CRO i slovensko veleposlanstvo u Zagrebu, s ciljem razmjene znanja i iskustava u primjeni AI-ja u poduzećima kako bi s time uspješnije poslovali.