Obavijesti

Tech

Komentari 5

Grad Sveti Ivan Zelina za sve je uveo besplatni javni internet

Grad Sveti Ivan Zelina za sve je uveo besplatni javni internet
3

Građani Svetog Ivana Zeline, turisti i posjetitelji od sada se mogu služiti besplatnim bežičnim internetom na nekoliko frekventnih lokacija na području grada, objavio je gradonačelnik Zeline

Građani Svetog Ivana Zeline, turisti i posjetitelji od sada se mogu služiti besplatnim bežičnim internetom na nekoliko frekventnih lokacija na području grada. 

- Pristupne točke postavljene su na najfrekventnijim mjestima na području grada što podrazumijeva sam centar grada, područje sportske dvorane koji uključuje Vatrogasni centar i vanjsko igralište iznad osnovne škole te prostor Športsko rekreacijskog centra Sveti Ivan Zelina, izjavio je gradonačelnik Hrvoje Košćec.

Oprema koja je postavljena zadovoljava uvjete Europske komisije, a Grad Sveti Ivan Zelina ovime je postao jedan od 2800 općine i gradova u Europi koji su osigurali besplatni internet u središtima javnog života, stoji u službenom priopćenju.  

Za tu namjenu Grad Sveti Ivan Zelina je u sklopu Poziva za dodjelu bespovratnih sredstava namijenjenih inicijativi „WIFI4EU“ kojeg je raspisala Europska komisija, osigurao bespovratna sredstva u iznosu od 15 tisuća eura. 

Pokretanje videa ...