Tech

Komentari 1

Hrvatska eLearning agencija eWyse osvojila treće mjesto na globalnom Adobe natjecanju

Hrvatska eLearning agencija eWyse osvojila treće mjesto na globalnom Adobe natjecanju

Da se veliki uspjesi mogu postići i za vrijeme rada od doma, potvrdila je ovih dana hrvatska eLearning agencija eWyse čiji je projekt osvojio treće mjesto na globalnom Adobe natjecanju

Adobe je ove godine organizirao natjecanje na razini cijelog svijeta, a specifičnost s obzirom na ostala je ta da je se odvijalo online, a do sada su natjecanja bila organizirana samo unutar SAD-a.

Adobe je jedna od najvećih svjetskih softverskih kompanija te se ovdje radi o velikom priznanju struke. Uz Photoshop, za kojeg smo svi čuli te mnoge druge široko poznate alate koje je napravio Adobe, oni su također razvili i Adobe Captivate, alat namijenjen proizvodnji eLearninga, alata za e-učenje.  

Projekt kojim je eWyse osvojio treće mjesto koristi virtualnu stvarnost, a tematski se provodi kroz 7 različitih lokacija Hrvatske i Italije. Naime, u pitanju je Revival projekt kojeg financira Europska Unija te čiji je cilj revitalizacija starih, zaboravljenih povijesnih građevina.

Uz projekt eWyse agencije, prijavljeno je još pedesetak raznih, izuzetno kvalitetnih projekata iz svijeta eLearninga, ali naši predstavnicu uspjeli su se izboriti za treće mjesto, ali tu ne planiraju stati.

eWyse agencija će u lipnju ove godine predstaviti projekt na nadolazećoj Adobe konferenciji, a uz to se očekuju i drugi zajednički poduhvati ovog velikog svjetskog giganta i naše mlade i ambiciozne hrvatske agencije.