Obavijesti

Tech

Komentari 1

Hrvatski start-up prikupio je milijun eura, želi doći do još 18

Hrvatski start-up prikupio je milijun eura, želi doći do još 18
1

Cilj je da Dineroone pametna blagajna bude jedinstveno „all-in-one“ rješenje koje će integrirati sve potrebne uređaje i software u jedan gotovi proizvod krajnje jednostavan za korištenje

VIDEO

Dineroone je hrvatski startup kojem je glavni cilj modernizirati postojeći način plaćanja, olakšati praćenje protoka novca poslovnim subjektima, a korisnicima (konzumentima) ponuditi nova platna rješenja.

Vizija je stvoriti i lansirati Dineroone višenamjensku blagajnu i platformu kojoj će jedna od glavnih karakteristika biti automatsko brojanje gotovinskog novca u blagajni i slanje izvještaja u stvarnom vremenu vlasnicima poslovnih subjekata.

Sustav pametne blagajne će kroz svoju platformu pružiti nativnu mogućnost plaćanja kritpovalutama i karticama (besplatan POS bez mjesečnih obveza uz povoljnije naknade) te ponuditi vlastita softverska rješenja i cloud based aplikaciju za praćenje svih transakcija (podizanje i polaganje gotovinskog novca u blagajnu, kriptovalutnih trasnakcija i kartičnih transakcija) uz vlastito softversko rješenje za izdavanje računa.

Ideje za sve karakteristike proizašle su iz svakodnevnih problema s kojim se susreću poduzetnici. Cilj je da Dineroone pametna blagajna bude jedinstveno „all-in-one“ rješenje koje će integrirati sve potrebne uređaje i software u jedan gotovi proizvod krajnje jednostavan za korištenje.

Kroz privatne investicije projekt je dosad prikupio nešto više od 1 milijuna eura no kako je proizvodnja čitavog sustava kapitalno vrlo intenzivna potrebno je ući u novu rundu prikupljanja kapitala u iznosu od 18 milijuna eura i to kroz novu kriptovalutu i initial coin offering (ICO).

Za potrebe ICO-a kreirana je kriptovaluta naziva - DINERO.

Investitori u projekt postaju suvlasnici (dioničari) nove fime koja će proizvesti čitavi sustav te prodavati isti poslovnim korisnicima na globalnom tržištu. Investitorima tj. suvlasnicima će se isplaćivati godišnja dividenda ostvarena od profita (od prodaje blagajni i usluga) te mjesečna dividenda od kartičnih i kritpovalutnih transakcija izvršenih putem platforme.

Svi zainteresirani više informacija mogu dobiti na internetskoj stranici www.dinero.one.

Investirati je moguće putem postojećih kriptovaluta Bitcoina (BTC) i Ethereuma (ETH).

Ispred Dinera stoje osnivačice Martina Zeljko i Marija Zeljko, obje s višegodišnjim iskustvom u digitalnom poslovanju.

Ideja za projekt rodila se prije nekoliko godina zbog vlastitih potreba no sada su je konačno pretvorili u stvarnost zbog novih načina financiranja startupa kojeg su i u konačnici odabrali – ICO-a.

- U skladu s vremenom u kojem živimo i tehnologijom koje ono donosi, želja nam je stvoriti rješenje koje će promijeniti dosadašnje iskustvo s platnim transakcijama i progurati ga u novo doba. Svi smo se u jednom trenutku života susreli s platnim sustavima, no malo nas razmišlja o procesu koji stoji iza toga. Naš cilj je unaprijediti taj svakodnevni proces kako bi uštedjeli vrijeme, poboljšali sigurnost te unaprijedili njegove postojeće karakteristike u skladu s novim životnim standardima – kažu Martina i Marija Zeljko.
 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV
SVJETSKA PREMIJERA

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV

Rijetko koji model na tržištu ovdje nudi više prostora, i iskreno, trenutno nam ne pada na pamet ni jedan veliki SUV koji bi imao više prostora od ove Škode

Osječki gimnazijalci prijavili su se treći put: U Školi budućnosti došli  smo i do pobjede...
VELIKA MOTIVACIJA

Osječki gimnazijalci prijavili su se treći put: U Školi budućnosti došli smo i do pobjede...

Nastavnica informatike Jelena Radlović i njezini učenici u I. gimnaziji Osijek po treći put su se prijavili za sudjelovanje u edukativnom projektu tvrtki STEMI i Infobip uz podršku A1. Učenici su željni novih znanja
CARNET nabavio 5686 komada opreme i uređaja za pomoć u učenju djeci s teškoćama
ATTEND PROJEKT

CARNET nabavio 5686 komada opreme i uređaja za pomoć u učenju djeci s teškoćama

U dvije godine provedbe 32 odgojno-obrazovne ustanove u 22 grada opremljene su modernim uređajima, računalima i programima, te su educirani stručnjaci koji rade s djecom s teškoćama