Tech

Komentari 0

HT i ALD omogućili upravljanje flotom električnih auta za tvrtke

HT i ALD omogućili upravljanje flotom električnih auta za tvrtke

Hrvatski Telekom pružat će ALD-u uslugu podrške upravljanja flotom vozila na električni pogon osiguravajući svu potrebnu infrastrukturu i dostupnost punionica za vozila na električni pogon

Hrvatski Telekom i ALD Automotive d.o.o. društvo za operativni leasing potpisali su suradnju kojom će po prvi put na hrvatskom tržištu biti omogućena usluga upravljanja flotom električnih vozila. Potpisom i integracijom ove suradnje Hrvatski Telekom postaje prvi pružatelj ovakve usluge za poslovne korisnike u Hrvatskoj.

Hrvatski Telekom pružat će ALD-u uslugu podrške upravljanja flotom vozila na električni pogon osiguravajući svu potrebnu infrastrukturu i dostupnost punionica za vozila na električni pogon te upravljanjem i održavanjem alata za praćenje poslovnog odnosa. Za korisnike ALD leasinga ovom će se uslugom na raspolaganje staviti čitava mreža punionica električnih vozila Hrvatskog Telekoma.

- Ugovor s tvrtkom ALD Automotive d.o.o. vidimo kao veliki iskorak u našim nastojanjima da hrvatskom tržištu omogućimo čim širu i kvalitetniju uslugu punjenja električnih automobila. Osim što kontinuirano proširujemo našu mrežu električnih punionica u Hrvatskoj, ali i inozemstvu, suradnju s ALD-om vidimo kao priliku za dodatno osvještavanje i motivaciju poslovnih korisnika da u svoje flote integriraju električna vozila - izjavila je Marijana Bačić, potpredsjednica za korporativnu prodaju i ICT usluge Hrvatskog Telekoma. 

- Suradnja je rezultat obostrane želje da svojim korisnicima pružimo sveobuhvatnu uslugu u e-mobilnosti. ALD Electric, paket usluga za električna vozila, našim klijentima će kroz jedan kanal omogućiti potpunu uslugu - od savjetovanja, nabave i financiranja, sve do rješenja za punjenje električnih vozila. Ovakvim pristupom želimo klijentima dati podršku za što jednostavniji i bezbrižniji proces elektrifikacije, kako bi se oni mogli za to vrijeme fokusirati na svoje primarno poslovanje. Partnerstvom s Hrvatskim Telekomom dat ćemo svoj doprinos u smanjenju ugljičnog otiska na način da ćemo savjetovanjem i navođenjem kroz cijeli proces klijentima zaista olakšati tranziciju na električni vozni park  izjavila je Ivana Poštić, direktorica operative ALD Automotive.

Popis svih punionica kontinuirano se nadograđuje i dostupan je na linku.