Obavijesti

Tech

Komentari 0

HT predstavio Magentu 1: Što ona donosi svim korisnicima?

HT predstavio Magentu 1: Što ona donosi svim korisnicima?
1

U Magentu ulaze svi privatni korisnici koji koriste internetsku i najmanje jednu mobilnu liniju HT-a, a za nju ne treba potpisati novi ugovor, objasnili su iz Hrvatskog Telekoma

VIDEO

Hrvatski Telekom predstavio je u utorak Magentu 1, svoj novi koncept ponude fiksnih i mobilnih usluga koji je namijenjen privatnim i poslovnim korisnicima. Radi se o međunarodnom konceptu koji je DT već uveo u nekim zemljama, a sada i kod nas te će Magentu korisnici moći detaljnije upoznati šetnjom kroz virtualnu stvarnost u T-Centrima. 

Svi privatni korisnici u Magentu ulaze ako u kućanstvu koriste internetsku i najmanje jednu mobilnu liniju HT-a, a na raspolaganju im je i Big Box paket u sklopu kojeg pri kupnji Samsung J3 telefona na poklon dobivaju i Samsungov pametni televizor.

HT na svojim stranicama pojašnjava da u Magenti 1 korisnici imaju internet s brzinama do 100 Mbps (ako imaju optiku) ili neograničene pozive prema fiksnim brojevima u zemlji te dodatne MaxTV programe za 9 kuna mjesečno ili popust na tarife za cijelo kućanstvo.

- Magenta 1 rezultat je smjernica koje nam svakodnevno daju naši korisnici, a sve s ciljem da dodatno poboljšamo našu uslugu. U M1 svijet ulaze svi privatni korisnici fiksnih i mobilnih usluga Hrvatskog Telekoma bez potpisivanja novih ugovora, ukoliko zadovoljavaju osnovne kriterije, a mi im nudimo najveći  izbor svih telekomunikacijskih usluga za sve članove kućanstva na jednom mjestu, uz pristup najbržem internetu u Hrvatskoj, najbogatijem izboru TV sadržaja na MAXtv-u i besplatne razgovore u svim fiksnim mrežama u Hrvatskoj - pojasnila je Nataša Rapaić, članica Uprave Hrvatskog Telekoma.

Za poslovne korisnike Magenta 1 Business paketi na jednom će mjestu osigurati fiksne, mobilne i cloud usluge uz naplatu preko samo jednog računa.

- Uz Magentu 1 Business naši poslovni korisnici dobivaju flat proizvod s maksimalnim brzinama internetske veze na svojim lokacijama, na mobilnoj i fiksnoj mreži. Korisnik može biti siguran da će mu kompletna infrastruktura uvijek raditi jer dobiva smart internet platformu koja omogućava neprekidan rad uz 4G backup. Osim toga, zaštitili smo internetsku vezu trostrukom zaštitom od računalnih napada. A da bi korisnici povećali svoju produktivnost i bili fleksibilniji u poslu, osigurali smo im Cloud Storage od čak 1 TB za pohranu podataka tako da mogu raditi s bilo kojeg uređaja i lokacije. Sve je to razlog da uz Magentu 1 poslovni korisnici mogu biti posve opušteni +- poručio je Saša Kramar, zadužen za poslovni segment u Hrvatskom Telekomu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV
SVJETSKA PREMIJERA

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV

Rijetko koji model na tržištu ovdje nudi više prostora, i iskreno, trenutno nam ne pada na pamet ni jedan veliki SUV koji bi imao više prostora od ove Škode

Osječki gimnazijalci prijavili su se treći put: U Školi budućnosti došli  smo i do pobjede...
VELIKA MOTIVACIJA

Osječki gimnazijalci prijavili su se treći put: U Školi budućnosti došli smo i do pobjede...

Nastavnica informatike Jelena Radlović i njezini učenici u I. gimnaziji Osijek po treći put su se prijavili za sudjelovanje u edukativnom projektu tvrtki STEMI i Infobip uz podršku A1. Učenici su željni novih znanja
CARNET nabavio 5686 komada opreme i uređaja za pomoć u učenju djeci s teškoćama
ATTEND PROJEKT

CARNET nabavio 5686 komada opreme i uređaja za pomoć u učenju djeci s teškoćama

U dvije godine provedbe 32 odgojno-obrazovne ustanove u 22 grada opremljene su modernim uređajima, računalima i programima, te su educirani stručnjaci koji rade s djecom s teškoćama