Tech

Komentari 0

Huawei predstavio prvi monitor

Huawei predstavio prvi monitor

Kineski div u Hrvatskoj je proširio listu uređaja koje nude, a nakon prijenosnika u segmentu povezanom s računalima sada imaju i novi monitor. Radi se o ekranu dijagonale 23,8 inča s Full HD rezolucijom

Nakon cijelog niza gadgeta, od mobitela, tableta, satova, fitness narukvica ili Wi-Fi i CPE uređaja, Huawei uz prijenosnike sada nudi i monitore. Kineski div je ovih dana predstavio svoj prvi monitor - Huawei Display 23,8". Radi se o monitoru s FullView zaslon s tri uska okvira svega 5,72 mm debljine i omjerom zaslona i kućišta od 90 posto.

Riječ je o IPS Full HD zaslonu standardne razlučivosti – 1920x1080 piksela, sa 72 posto prikaza NTSC spektra, omjerom kontrasta od 1000:1 i širokim kutem gledanja od 178 stupnjeva.

- U Huaweiju nam je drago vidjeti da korisnici u Hrvatskoj prepoznaju naše proizvode, zbog čega smo na domaćem tržištu prisutni u sve većem broju kategorija. Na domaćem tržištu smo stavili veliki naglasak na lokalne suradnje, što je rezultiralo uistinu bogatima izborom lokalnih aplikacija u našem AppGalleryju. Prošle smo godine predstavili novi prijenosnik, ove monitor, a korisnici uskoro mogu očekivati još novih i uzbudljivih Huawei proizvoda - istaknuo je Norman Mueller, Huaweijev direktor marketinga za Hrvatsku i Sloveniju.

Novi monitor tako dolazi s TÜV Rheinland Low Bluelight certifikatom koji potvrđuje da je riječ o proizvodu koji dolazi s mogućnošću za minimiziranje štetnog utjecaja plave svjetlosti na oči korisnika.