Obavijesti

Tech

Komentari 127

Hvala vam! 24sata.hr je opet najčitaniji portal u Hrvatskoj!

Hvala vam! 24sata.hr je opet najčitaniji portal u Hrvatskoj!
1

Nakon tri mjeseca 24sata je opet zauzeo čelnu poziciju na listi najčitanijih portala. U lipnju bili smo jedini portal kojeg prati više od milijun internet korisnika

VIDEO

Više od 1.029.000 ljudi, odnosno 45 posto internet populacije  u Hrvatskoj proteklog je mjeseca pratilo portal 24sata.hr što ga je opet dovelo do čelnog mjesta na listi najčitanijih portala! Time je 24sata.hr nakon tri mjeseca u istraživanju gemiusAudience ponovno zauzeo zasluženu poziciju. 

Kao jedini portal kojeg je u lipnju pratilo više od milijun ljudi,  želimo zahvaliti našim čitateljima, koji nam poklanjaju svoje povjerenje iz mjeseca u mjesec! Također, želimo dobrodošlicu novim korisnicima, koji su prepoznali naš portal kao zanimljiv i informativan medij.

Za svoje korisnike stalno pripremamo novitete i trudimo se biti još bolji, a posebne zanimljivosti vam pripremamo ovog ljeta kada vam, osim najboljeg ljetnog sadržaja, svake srijede u sklopu akcije Srijedom na dar donosimo brojna iznenađenja i nagradne igre!

Ostali portali u Styrijinoj digitalnoj grupaciji

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Styria svojim web stranicama doseže do više od 1,5 milijuna korisnika u Hrvatskoj te drži lidersku poziciju kao digitalna grupacija. Naši portali poslovni.hr, budi.in i zdravakrava.hr su vodeći u svojim segmentima, dok vecernji.hr i gastro.hr nastavljaju uzlaznu putanju kroz kvalitetan sadržaj, dobro poznati brend i izgradnju baze vjernih čitatelja. Kao lijepo iznenađenje za sve roditelje i one koji to tek planiraju postati tu je i naš najnoviji portal Klokanica.hr, čija je misija edukacija, podrška i savjetovanje svih onih koji žele stvoriti sretnu obitelj!

Istraživanje gemiusAudience

Istraživanje gemiusAudience prati posjećenost hrvatskih web stranica. U istraživanju sudjeluje oko 130 hrvatskih stranica. Istraživanje gemiusAudience postalo je standard u internetskom istraživanju, koji su prihvatile sve relevantne medijske agencije, internetski mediji i oglašivači u državama istočne i srednje Europe. Podaci ovog, za sada, jedinog istraživanja posjećenosti hrvatskih web stranica su usporedivi i javno dostupni na web adresi: http://www.audience.com.hr/.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 127
VIDEO

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada
NOVA GENERACIJA

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada

Boston Dynamics je predstavio svoju sljedeću generaciju humanoidnog robota, potpuno električnog Atlas robota

Netflixov prihod poskočio u prvom tromjesečju, imaju i ogroman porast pretplatnika
UZLAZNI TREND

Netflixov prihod poskočio u prvom tromjesečju, imaju i ogroman porast pretplatnika

Američka digitalna platforma za streaming filmova i televizijskih serija Netflix izvijestila je o skoku prihoda i dobiti u prvom tromjesečju, uz više od devet milijuna novih pretplatnika i podignute cijene
Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle