Obavijesti

Tech

Komentari 61

I ovog mjeseca posjećenost 24sata.hr nezaustavljivo raste

I ovog mjeseca posjećenost  24sata.hr nezaustavljivo raste
3

Rezultati gemiusAudinece istraživanja pokazuju novi rast 24sata.hr. Da smo najjači medij u Hrvatskoj dokazuje i naša Facebook stranica koja odnedavno broji 1.000.000 fanova

VIDEO

Rezultati gemiusAudience istraživanja svaki mjesec iznova potvrđuju snagu portala 24sata.hr! Novi podaci daju nam poseban razlog za veselje jer smo našu slavljeničku godinu započeli nevjerojatnim rezultatima – dok je prvi konkurent zabilježio pad posjećenosti, u siječnju je portal 24sata.hr rastao te ga je čitalo više od 1.176.000 stvarnih korisnika! Osim toga, rast je zabilježen i prema ostalim dostupnim statistikama, odnosno broju otvorenih stranica, posjeta te dosegu.

Za ovakav fantastičan uspjeh zaslužan je, između ostalog, i naš novi mobilni portal m.24sata.hr kojeg smo lansirali u siječnju. Porast broja jedinstvenih korisnika te otvorenih stranica mobilnog portala u siječnju u odnosu na prosinac dokazuje da je launch prvo mobilnog, a tek onda web portala bila hrabra, ali dobra i isplativa poslovna odluka.

Osim na portal 24sata.hr, ponosni smo i na ostale portale iz našeg portfelja, posebice na portal Zdravakrava.hr koji je zabilježio rast od 16,32% stvarnih korisnika te Gastro.hr čija je posjećenost narasla za 17.26%.

1.000.000 razloga za slavlje

U petak, 13. veljače, Facebook stranica 24sata je dobila svojeg milijuntog fana! Ova brojka samo je potvrda snage brenda 24sata, koji i na društvenim mrežama drži vodeću poziciju. Iako smo s Facebook aktivnostima počeli i ranije, ozbiljnije korištenje ovog kanala odrađeno je u prvoj polovici 2010. godine. Prvi post objavili smo 27. svibnja i od tada nije bilo dana bez naše objave. Stalan rast fanova osigurao nam je prvu poziciju među hrvatskim stranicama već za nekoliko mjeseci, kada smo prestigli posljednjeg konkurenta. No rast tu nije stao, tako da danas s ponosom možemo reći da okupljamo najbolju i najbrojniju zajednicu u Hrvatskoj.

- Milijun fanova za nas nije samo potvrda popularnosti 24sata i uspješnog prepoznavanja želja i potreba čitatelja, korisnika ili publike. To je dokaz naše duboke posvećenosti dvosmjernoj komunikaciji s publikom, u kojoj su društvene mreže ključna platforma. Sve što radimo, radimo isključivo za korisnike - istaknuo je Boris Trupčević, direktor Styria Media Internationala AG za Hrvatsku.

24sata uskoro navršava 10 godina i nagrađuje svoje čitatelje

Odbrojavanje traje, uzbuđenje i iščekivanje raste. 24sata će u ponedjeljak, 2. ožujka, obilježiti deset godina od izlaska prvog broja najprodavanijih i najčitanijih dnevnih novina u Hrvatskoj. Puno se stvari promijenilo na bolje u ovih deset godina - u našoj paleti tiskanih proizvoda danas je najprodavaniji i najčitaniji tjedni news magazin Express, najbolji astrološki mjesečnik Astral, mjesečnici za djecu i mlade Dječji zabavnik i Cool, niz enigmatskih izdanja koja čvrsto drže većinu tog dijela tržišta tiskanih proizvoda, a to je samo dio naših tiskanih proizvoda kojih će uskoro biti još.

Naš web portal 24sata.hr već je 18 mjeseci najposjećeniji portal u Hrvatskoj, razvili smo i akvizirali niz specijaliziranih portala poput zdravakrava.hr, budi.in, gastro.hr, klokanica.hr, cool.hr, a razvijamo i nove koje ćemo vam predstaviti kroz mjesec dana.

Pratite nas i dalje i pridružite se slavlju jer vas čeka godina puna velikih iznenađenja – za početak velike nagradne igre na portalu 24sata.hr i novinama 24sata.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 61
VIDEO

Što će biti s TikTokom ako ih netko kupi u SAD-u i što to znači za njihove korisnike u Europi?
PRIJETI IM ZABRANA

Što će biti s TikTokom ako ih netko kupi u SAD-u i što to znači za njihove korisnike u Europi?

Plus+ Sa stručnjakom za kibernetičku sigurnost razgovarali smo o pozadini zabrane TikToka, tehnološkim posljedicama ako ih netko kupi i kako bi takav TikTok funkcionirao

Osječki gimnazijalci prijavili su se treći put: U Školi budućnosti došli  smo i do pobjede...
VELIKA MOTIVACIJA

Osječki gimnazijalci prijavili su se treći put: U Školi budućnosti došli smo i do pobjede...

Nastavnica informatike Jelena Radlović i njezini učenici u I. gimnaziji Osijek po treći put su se prijavili za sudjelovanje u edukativnom projektu tvrtki STEMI i Infobip uz podršku A1. Učenici su željni novih znanja
CARNET nabavio 5686 komada opreme i uređaja za pomoć u učenju djeci s teškoćama
ATTEND PROJEKT

CARNET nabavio 5686 komada opreme i uređaja za pomoć u učenju djeci s teškoćama

U dvije godine provedbe 32 odgojno-obrazovne ustanove u 22 grada opremljene su modernim uređajima, računalima i programima, te su educirani stručnjaci koji rade s djecom s teškoćama