Obavijesti

Tech

Komentari 0

Imate iPhone6? Ove aplikacije Apple preporučuje da probate

Imate iPhone6? Ove aplikacije Apple preporučuje da probate
4

Pucačine ili utrke kojima ćete ispuniti trenutke dokolice ili korisni pomagači koji će vam olakšati svakodnevicu - ovo su najbolje aplikacije za Appleovu novu perjanicu

VIDEO

Svaki iPhone 6 dolazi s revolucionarnim novim operativnim sustavom, koji u odnosu na prethodnike vlasnicima donosi gomilu novih mogućnosti. Da bi vas upoznao s istima i pomogao vam da ih iskoristite na najbolji način, Apple je sastavio listu aplikacija koje obavezno morate isprobati:

1. iMovie

Popularan program za uređivanje videa s Mac računala dostupan je i na vašem telefonu. Jednostavno možete prekrojiti ili obraditi video direktno na mobitelu, bez ikakve potrebe s računalom. Najnovija verzija donosi brojne filtere, animacije i efekte, pa čak i bazu glazbe koju možete iskoristiti za soundtrack svog malog remek-djela.

2. Swype

Jedna od najpopularnijih alternativnih tipkovnica za mobitele sad je dostupna i na iPhoneu. Uz Swype pripremite se za potpuno novi način pisanja poruka, zahvaljujući kojem će vam chatanje postati brže i lakše.

swype

3. Asphalt 8

Ova igra prekrasne grafike i vizualnih efekata na najbolji način iskorištava mogućnosti Appleove nove perjanice. Utrkujte se besplatno u trenucima dokolice uz vizualno najljepšu utrku dostupnu na mobitelima.

Asphalt 8

4. Litely

U moru aplikacija za obradu fotografija, ova besplatna aplikacija najbolje iskorištava mogućnosti kamere na iPhoneu. Uz par jednostavnih podešenja svaka fotka izgledat će kao malo remek-djelo.

5. Plunder Pirates

Autori Plunder Pirates su oni koji su svijetu donijeli Angry Birds. Plunder PIrates nudi prekrasno 3D okruženje krcato detaljima. Izgradi svoj otok i otisni se svojim gusarskim brodom u borbu protiv drugih kapetana. Ova besplatna igra je posebno optimizirana za iPhone.

Plunder Pirates

6. Pocket

Uz Pocket spremite sav sadržaj na koji naletite i pogledaj ga kasnije. Članak, fotka ili cijeli video - Pocket će ih uredno spremiti i prikazati kad poželite, a prikazivanje spremljenog sadržaja radi i bez veze na internet.

7. Modern Combat 5

Za sve ljubitelje "Call of Dutyja" i sličnih pucačina, Modern Combat 5 vjerno prenosi iskustvo igranja sličnih igara na računalu i konzolama na mobitel.

8. Evernote

Napravite zabilješku, skenirajte tuđu vizitku, uslikajte fotku kao podsjetnik i spremite je s dodatnim opisom, napravite listu za kupovinu... Evernote sve navedene zadatke obavlja s lakoćom, sinkroniziran je s  računalom ili laptopom i potpuno je besplatan.

Evernote

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV
SVJETSKA PREMIJERA

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV

Rijetko koji model na tržištu ovdje nudi više prostora, i iskreno, trenutno nam ne pada na pamet ni jedan veliki SUV koji bi imao više prostora od ove Škode

Osječki gimnazijalci prijavili su se treći put: U Školi budućnosti došli  smo i do pobjede...
VELIKA MOTIVACIJA

Osječki gimnazijalci prijavili su se treći put: U Školi budućnosti došli smo i do pobjede...

Nastavnica informatike Jelena Radlović i njezini učenici u I. gimnaziji Osijek po treći put su se prijavili za sudjelovanje u edukativnom projektu tvrtki STEMI i Infobip uz podršku A1. Učenici su željni novih znanja
CARNET nabavio 5686 komada opreme i uređaja za pomoć u učenju djeci s teškoćama
ATTEND PROJEKT

CARNET nabavio 5686 komada opreme i uređaja za pomoć u učenju djeci s teškoćama

U dvije godine provedbe 32 odgojno-obrazovne ustanove u 22 grada opremljene su modernim uređajima, računalima i programima, te su educirani stručnjaci koji rade s djecom s teškoćama