Obavijesti

Tech

Komentari 55

Isprobali su novi Galaxy S4, pročitajte kakvi su prvi dojmovi

Isprobali su novi Galaxy S4, pročitajte kakvi su prvi dojmovi
18

Iako u dizajnu i hardveru ne donosi dramatične promjene, ono što mnogi hvale je kako je sve odlično ukomponirano sa mnogobrojnim novim mogućnostima softvera

VIDEO

Nakon predstavljanja novog Samsungova telefona, brojni mediji koji su bili u New Yorku, imali su priliku i isprobati uređaj. Ono što se na prvu vidi iz velikog broja fotografija je sjajan prikaz slike na Super AMOLED ekranu te dizajn koji je jako sličan prethodniku.

IGN u svom kratkom testu hvali dojam lakoće koji telefon ima u rukama te bateriju od 2600 mAh koja je značajno bolja od Galaxy S3 (2100 mAh). Ističu kako će oni koji su očekivali agresivni redizajn biti razočarani, ali da telefon radi jako dobro. Mogućnost korištenja s rukavicama nije baš tako sjajna. 

Wired ističe kako će se S4 svidjeti onima koji su bili skloni i prethodniku. Iako nema dramatičnih promjena, brojne mogućnosti daju mu prednost pred nekim konkurentima. Također, prema specifikacijama čini se kao moćan stroj, što bi moglo donijeti neke još zanimljivije mobilne igre. 

Novinar Forbesa navodi da je impresioniran, ali ne i da je van pameti. Dodaje kako se Samsung sa S4 postavlja kao vodeći inovator, što je i ironično s obzirom na tužbu koju su izgubili lani. Dodaje kako ovdje nema šanse da netko kaže da su kopirali ikoga, zbog hardvera i mogućnosti koje dosad nisu viđene.

S4 i S3 izgledaju prilično slično, ali korištenjem novog telefona vidi se da se radi o novoj generaciji telefona, navodi Telegraph, a ono što ga izdvaja je odličan set mogućnosti koje sam telefon nudi. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 55
VIDEO

Evo kako umjetna inteligencija vidi čovjeka iz Like u nošnji...
NA KOGA VAS PODSJEĆA?

Evo kako umjetna inteligencija vidi čovjeka iz Like u nošnji...

Kustos povjesničar Ivan Kovač okupljene je proveo  kroz priču o tehnološkom napretku i čovjekovim težnjama novim civilizacijskim dosezima.

Infobip otvorio ured u Osijeku
ZAPOSLILI 27 LJUDI

Infobip otvorio ured u Osijeku

U Infobipu smatraju da na osječkom području ima dosta kvalitetnih inženjerskih kadrova kojima se omogućava rad na svjetskim globalnim komunikacijskim projektima.
Elon Musk dolazi u Indoneziju: Lansirat će svoj Starlink...
SATELITSKA JEDINICA

Elon Musk dolazi u Indoneziju: Lansirat će svoj Starlink...

Ministar Pandjaitan je objavio u srijedu da će Musk pokrenuti uslugu na Baliju s predsjednikom Jokom Widodom