Obavijesti

Tech

Komentari 0

Jednostavnije kroz roaming: Revolut u aplikaciju uveo eSIM

Jednostavnije kroz roaming: Revolut  u aplikaciju uveo eSIM

Revolut je postao jedna od prvih digitalnih banaka koja pokreće eSIM i nudi isplativ način podatkovnog povezivanja u više od 100 zemalja, a od ponedjeljka to mogu koristiti i korisnici iz Hrvatske

VIDEO

Revolut, globalna financijska aplikacija s više od 40 milijuna korisnika u svijetu te 400 tisuća u Hrvatskoj upravo je postao jedna od prvih digitalnih banaka u europskom gospodarskom prostoru koja u ponudi ima eSIM kartice i međunarodne podatkovne planove za svoje korisnike.

Revolut eSIM tako omogućuje korisnicima da dobiju mobilne podatke u inozemstvu i ostanu online bez neočekivanih troškova roaminga i prekida i to sve unutar iste aplikacije. Odlazeći u zemlje gdje moramo razmišljati o podatkovnom roamingu, poput Turske, SAD-a ili Srbije, mnogi su tražili lokalne SIM kartice ili koristili servise kao što je Airalo, a Revolut je sada to spojio unutar iste aplikacije i skratio nekoliko koraka do online veze.

Od ponedjeljka tako i svi Revolut korisnici u Hrvatskoj, s mobilnim uređajima kompatibilnim s eSIM karticom imat će pristup eSIM-u, bez obzira na to koji Revolut plan koriste.

Kada instaliraju eSIM, korisnici će moći nadopunjavati podatke gdje god krenu – bez potrebe za fizičkom SIM karticom. Povezivanje eSIM-a omogućuje korisnicima korištenje aplikacije Revolut bez korištenja mobilnih podataka – što znači da ako korisnik Revoluta dođe određenu državu i nema pristup podacima, i dalje može pristupiti svojoj aplikaciji Revolut i koristiti sve proizvode i značajke, uključujući nadopunu mobilnih podataka, navode iz Revoluta.

Inače, nudit će više podatkovnih planova od 1 do 20 GB, korisnici će moći birati i između regionalnih ili međunarodnih podatkovnih planova koji će jednim planom pokriti više zemalja.

Ultra korisnici dobit će pristup novoj pogodnosti u sklopu svog plana kada instaliraju eSIM putem aplikacije Revolut – 3 GB mobilnih podataka za korištenje na međunarodnoj razini, uz limit koji se automatski obnavlja svaki mjesec. Korisnici u Hrvatskoj koji instaliraju svoj novi eSIM do 1. svibnja 2024. također će moći iskoristiti ponudu dobrodošlice od 100 MB besplatnih međunarodnih mobilnih podataka (primjenjuju se Uvjeti i odredbe). 

- U Revolutu koristimo tehnologiju kako bismo pojednostavili živote naših korisnika, a to je upravo ono što naš eSIM postiže. Nudi besprijekoran pristup mobilnim podacima, eliminirajući neugodnosti visokih cijena ili potrebe za kupnjom i korištenjem fizičke SIM kartice -  kaže Elyas Sadou, Product Owner eSIM-a u Revolutu i dodaje da se podatkovni plan može kupiti uz samo nekoliko klikova na telefonu.

A u osiguravanju podatkovne veze na globalnoj razini Revolut se udružio s kompanijom 1GLOBAL.

- 1GLOBAL pruža brzu i sigurnu mobilnu mrežnu povezanost u više od 160 zemalja diljem svijeta. Naša eSIM tehnologija neprimjetno se integrira u postojeću aplikaciju Revolut i može se instalirati na bilo koji mobilni uređaj kompatibilan s eSIM-om za manje od minute - kaže Hakan Koç, osnivač i suizvršni direktor tvrtke 1GLOBAL.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Svakih 28 sekundi izrade Honor mobitel i nikad ne staju. Zavirili smo u pogon budućnosti
STOTINE MILIJUNA ZA RAZVOJ

VIDEO Svakih 28 sekundi izrade Honor mobitel i nikad ne staju. Zavirili smo u pogon budućnosti

Honor je uložio 200 milijuna dolara u razvojni centar u Shenzhenu, a mi smo bili prvi mediji koji su ga posjetili. Ovdje rade na telefonima koji stižu za dvije ili tri godine, a posjetili smo i tvornicu u kojoj su sami razvili robote za izradu uređaja

Elon Musk u posjetu Kini zbog pregovora o uvođenju softvera za autonomnu vožnju
NENAJAVLJENI POSJET

Elon Musk u posjetu Kini zbog pregovora o uvođenju softvera za autonomnu vožnju

Direktor Tesle Elon Musk u nedjelju je doputovao u nenajavljeni posjet Pekingu gdje bi se trebao sastati s visokim dužnosnicima i s njima razgovarati o uvođenju softvera za autonomnu vožnju (FSD) i o dozvoli za prijenos podataka u inozemstvo
Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin