Obavijesti

Tech

Komentari 6

Kako održati strast u vezi na daljinu? Uz ovih pet aplikacija

Kako održati strast u vezi na daljinu? Uz ovih pet aplikacija
1

Ništa ne pomaže kada veza trpi razdvojenost kao tehnološka dostignuća. Nakon beskrajnog skajpanja danas su to razne aplikacije koje čine ljubav jačom.

VIDEO

1. Couple

Besplatna aplikacija dostupna za Android i Apple uređaje  omogućava parovima razna zajednička iskustva od simultanog crtanja, dijeljenog timelinea do poljupca palcem, odnosno funkcije istovremenog postavljanja palca na ekran koji potom zavibrira.

2. Simply Us

Prema riječima korisnika odlična aplikacija za parove koji zbog posla provode previše vremena odvojeno. Aplikacija je osmišljena za one koji vole organizirati dan, pa je tako njen najkorisniji element kalendar i to-do popisi. Aplikacija je besplatna i dostupna za Appleove uređaje. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

3. Avocado

Aplikacija za obje platforme funkcionira po principu popularnog Snapchata koji briše poruke po primitku, uz bezbrižnu komunikaciju korisna joj je i funkcija sinkronizacija s Googleovim kalendarom tako da uvijek možete raditi planove za budućnost.

4. Klikaklu

Ako su detektivske avanture ono što vam se sviđa, ova aplikacija vam omogućava takvu igru. Dok jedno drugo šaljete u potragu za blagom, drugi prati napredak. Kao Gone Girl, bez jezivih iznenađenja.  Dostupno samo za Apple, besplatna verzija ima jedan probni lov na blago.

5. Between

Zaključajte svoje uspomene u ovu aplikaciju i vraćajte joj se kad god ste usamljeni ili imate nešto novo za podijeliti s partnerom. Osim prostora za dijeljenje poruka i multimedije, sadrži i Event Box s posebnim ponudama za izlaske. Besplatno i dostupno u verzijama za obje platforme.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada
NOVA GENERACIJA

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada

Boston Dynamics je predstavio svoju sljedeću generaciju humanoidnog robota, potpuno električnog Atlas robota

Netflixov prihod poskočio u prvom tromjesečju, imaju i ogroman porast pretplatnika
UZLAZNI TREND

Netflixov prihod poskočio u prvom tromjesečju, imaju i ogroman porast pretplatnika

Američka digitalna platforma za streaming filmova i televizijskih serija Netflix izvijestila je o skoku prihoda i dobiti u prvom tromjesečju, uz više od devet milijuna novih pretplatnika i podignute cijene
Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle