Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
16 komentara

Kanye napada pirate, ali i sam otkrio da surfa na Pirate Bayu

Popularni reper na Twitteru je objavio fotografiju laptopa na kojoj se vidi da surfa na Pirate Bayu. Je li skidao ilegalni sadržaj, teško je reći, no album mu je popularan među piratima

Foto: Kanye West/Twitter/Reuters
16 komentara

Iako je Kanye West jasno govorio protiv piratstva, reper je objavio fotografiju na Twitteru na kojoj je otkrio kako i on surfa na popularnom Pirate Bayu. 

Možda samo želi vidjeti koliko se dobro i dalje dijeli njegov album? 

Njegov album The Life of Pablo objavljen je kao ekskluziva na servisu Tidal, a zanimljivo je da čak i Kanye ne koristi Tidal da bi slušao još jednog glazbenika s tog servisa. Naime, na fotografiji s Twittera vidi se da Sufjana Stevensa sluša na YouTubeu

Na računalu se vidi kako mu je Pirate Bay otvoren u jednom od tabova, ali teško je tvrditi da ga je koristio za skidanje glazbe, filmova ili drugih programa. No, ima otvorenu stranicu koja se koristi za skidanje videa s YouTubea, a glazbenik deadmau5 po otvorenom tabu s programom Serum je zaključio da Kanye skida piratsku verziju sintetizatora. I zbog toga ga je propisno napao na Twitteru.

Čak je i predložio da se pokrene Kickstarter kampanja da si Kanye West može priuštiti program.

Kanye je inače nedavno rekao kako ima 53 milijuna dolara duga te je rekao da bi Mark Zuckerberg mogao milijardu dolara uložiti u njegove ideje. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message