Tech

Komentari 23

Legende iz Slovenije: Na ceste se uskoro vraćaju bicikli Pony

Legende iz Slovenije: Na ceste se uskoro vraćaju bicikli Pony

Legendarni Pony se vratio! Bicikl popularan u 70-im i 80-im godinama prošloga stoljeća dobio je svoje novo i bolje izdanje. I dalje će se proizvoditi u Sloveniji...

Legendarni Pony se vratio! Bicikl popularan u 70-im i 80-im godinama prošloga stoljeća dobio je svoje novo i bolje izdanje. I dalje će se proizvoditi u Sloveniji, ali ne ugasloj ljubljanskoj tvornici Rog već u tvrtki GOR Kolesa smještenoj u Velenju.

Tvornica je danas predstavila prve modele novog Ponyja koji će niti moderni, atraktivni, imat će sofisticiranu ergonomiju, a radit će ih od vrhunskih materijala.

Baš kao i prethodnici, i novi Ponyji moći će se sklopiti. 

Službena prodaja kreće u prvim mjesecima 2017. godina, a bicikli se već sada mogu naručiti putem stranice www.rogbikes.com. Dostupni su u čak 28 kombinacija.  Cijene se kreću od 330 do 790 eura.

- S ponosom smo predstavili novog Pony-ja, koji je biciklistima jako nedostajao jer se uvijek smatrao simbolom kvalitete. Dobar glas želimo zadržati, tako da smo u posljednjih nekoliko mjeseci uložili puno truda kako bi sastavili kvalitetan proizvod od slovenskog znanja. Za početak se kupci mogu odlučiti između 3 različite vrste Pony-ja u 28 različitih kombinacija, ali u budućnosti ćemo dodatno povećati raznolikost s električnim biciklima. Sve ovo vrijeme smo uložili u razvoj. trudit ćemo se da novi Pony po popularnosti dostigne i premaši svog prethodnika - rekao je Rok Lesjak, direktor GOR Kolesa, tvornice čiji su vlasnici tvrtke BTC i Gorenje.