Obavijesti

Tech

Komentari 0

Microsoft Hrvatska kroz Tribes program nudi šansu za uspjeh

Microsoft Hrvatska kroz Tribes program nudi šansu za uspjeh

Microsoft Hrvatska u suradnji s partnerima (Styria, Hub385 i Netokracija) pokreće Tribes program za mlade digitalne agencije, IT kompanije i start-upove. Tribes je namijenjen onima koji se poslom vole baviti na svoj način

VIDEO

Cilj programa je kroz bogati raspored aktivnosti mladim i dinamičnim novim poduzećima osigurati hardware i software podršku, znanja nužna za brz i održiv razvoj poslovanja, odnosno za inovativne načine realizacije poslovnih ideja te mogućnost predstavljanja investitorima.

POGLEDAJTE VIDEO: 'Tribes' nudi sjajnu priliku za pokretanje posla

Pokretanje videa...

01:00

Za 6 timova koji uđu u Tribes program bit će osigurano:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
  • hardware i software podrška (mobiteli, računala, Microsoft Office, BizSpark, Display Docks...)

  • prostor za rad u HUB385, najvećem co-working centru u Hrvatskoj

  • brojne radionice, predavanja i mentoriranje od strane stručnjaka iz područja IT-a, PR-a, prava, digitalnog marketinga, financija, povlačenja sredstava iz fondova EU i sl.

  • prilika za prezentiranje poduzeća prema potencijalnim investitorima

  • online prisutnost i promocija

Prijave za Tribes program otvorene su od 6. do 26. travnja i u tom periodu prijavljeni timovi moći će prikupljati glasove publike za ulazak u program. Od deset timova s najvećim brojem glasova šest će ih nakon odluke žirija ući u Tribes program.

Tribesi će foto i video materijalom zabilježavati proces svog rada te će taj sadržaj i rezultat vlastitog rada krajem lipnja predstaviti žiriju i publici na javnom događanju, na kojemu će jedan Tribe postati pobjednikom i osvojiti nagradu za nastavak  razvoja biznisa.

Cilj Tribes programa je pronaći nove mlade timove s visokom motivacijom za akceleriranje i unaprjeđenje vlastitog biznisa, uz pružanje software, hardware i logističke podrške timovima.    

Isto tako, cilj je kreirati prostor za razmjenu znanja, iskustava i dobrih praksi, kako između timova, tako i u komunikaciji s raznim stručnjacim i gostima, a sve u svrhu što boljeg i bržeg razvoja održivih biznisa mladih.

Poziv za prijave i dodatne informacije o Tribes programu možete pronaći na web stranici programa www.tribes.hr ili upitom na info@tribes.hr.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

A1 diže cijene od lipnja
za 6,9 posto

A1 diže cijene od lipnja

Povećanje naknada se odnosi na puni iznos mjesečnih naknada tarifa, paketa i opcija bez obračunatih popusta, a već ugovorene popuste korisnici i dalje nastavljaju koristiti

Tesla otpušta 300 radnika u pogonu kod Berlina
SMZBOG LOŠE POTRAŽNJE

Tesla otpušta 300 radnika u pogonu kod Berlina

Američki proizvođač električnih automobila Tesla izvijestio je da će otpustiti 300 radnika zaposlenih 'na određeno vrijeme' u pogonu kod Berlina, nakon najave otkaza širom svijeta zbog posustajanja potražnje i oštre cjenovne konkurencije
Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle