Tech

Komentari 11

Hotmail ima novi izgled i ime, Outlook voli društvene mreže

Hotmail ima novi izgled i ime, Outlook voli društvene mreže

Veliki redizajn Hotmaila donosi svježi i novi Outlook.com, koji se povezuje s nizom društvenih mreža. U prvih šest sati Outlook je dobio milijun novih pretplatnika

Microsoft je u utorak predstavio redizajnirani mail servis Hotmail, koji se sada zove Outlook.com i već je spreman za tablete i Windowse 8. 

Tako su ovdje fontovi, ikone i svi detalji koje smo već mogli vidjeti na preview verzijama novih Windowsa i Windows Phone uređajima. I u Microsoftu su to dobro napravili, jer Outlook izgleda svježe i prostrano. 

Outlook je integriran s Office dokumentima i SkyDrive uslugom. a imate li račun na nekom drugom mail servisu, lako ga se može podesiti da primate poštu u Outlook. Gotovo sve funkcije koje su bile i ranije dostupne u Hotmailu i dalje su ovdje, a Outlook je moguće povezati s društvenim mrežama poput Facebooka, LinkedIna, a uskoro će stići i povezivanje sa Skypeom. 

U svom priopćenju su se dotaknuli i Googleove prakse te ističu da Outlook pošutje punu privatnost korisnika, bez oglasa u porukama i bez skeniranja osobne e-pošte korisnika kako bi prikazivali oglase.

Želite li ga na hrvatskom jeziku i to je moguće, a isprobati ga možete na www.outlook.com., a ako ste dovoljno brzi možete ugrabiti i neku personaliziranu adresu poput pero@outlook.com...

Kako piše Cnet, na novi Outlook se u samo šest sati prijavilo milijun novih korisnika.