Obavijesti

Tech

Komentari 30

Mjesec za pamćenje: Ove igre zalijepit će vas pred ekrane

Mjesec za pamćenje: Ove igre zalijepit će vas pred ekrane
10

Fallout 4 fanovi su čekali godinama, a Star Wars Battlefront oduševio je one koji su uskočili u borbe u otvorenoj beti. Need for Speed se vraća s odličnom grafikom

VIDEO

Star Wars Battlefront, Fallout 4 i Call of Duty: Black Ops 3 samo su neke u nizu sjajnih igara koje ćemo moći zaigrati u  studenom. Ako još niste odlučili za koji bi od ovih naslova izdvojili novac, mnoge od njih moći ćete uživo isprobati i na Reboot Infogamer sajmu od 11. do 15. studenog.

Fallout 4

VIDEO

Nastavak fantastične 'trojke' iz 2008. godine fanovima serijala je zasigurno najvažnija igra koja izlazi ove godine, a ponovno nas vraća u postapokaliptični svijet pun mutanata koji ćemo istraživati uz pomoć našeg psa. Moći ćemo ga zaigrati od 10. studenog.

Prednaruči Fallout 4

Need for Speed

VIDEO

Najnoviji nastavak u slavnom serijalu radnju je smjestio u fiktivni grad Ventura Bay, koji podsjeća na Los Angeles. Igra stiže već 3. studenog.

Prednaruči Need for Speed PC , Need for Speed PS4

Star Wars Battlefront

VIDEO

Kao odlično zagrijavanje za film Ratovi zvijezda: Sila se budi,  stiže nam akcijska igra u kojoj možemo uskočiti u borbe na nekim od najpoznatijih lokacija iz slavnog serijala. Igra je u otvorenoj beti oduševila fanove, tako da bi mogla biti pravi zimski hit. Igramo ga od 17.  studenog.

Prednaruči Star Wars Battlefront

Call of Duty: Black Ops 3

VIDEO

Ako na nešto možemo računati svake godine, to je novi nastavak iz Call of Duty serijala. Ove godine, fanovima pucačine stiže Black Ops nastavak koji nas prebacuje još dalje u budućnost u odnosu na prošlogodišnju igru. I dok možda nije najrealnija pucačina, jamči puno zabave, a sigurno je da imaju najbolje foršpane. U posljednjem nam tako Cara Delevingne poručuje da je vojnik u svakom od nas.  Izlazi 6. studenog.

Prednaruči Call of Duty: Black Ops 3 PC , Call of Duty: Black Ops 3 PS4 , Call of Duty: Black Ops 3 PS3

Rise of the Tomb Raider

VIDEO

Lara Croft se vraća u igri koja je svojevrsni nastavak igre iz 2013. godine, a ponovno nam otkriva njezinu pozadinu i pratimo kako postaje ono što je Lara u starijim igrama.  Izlazi 10. studenog za Xbox One i Xbox 360.

StarCraft 2: Legacy of the Void

VIDEO

Mnogi su igrači odrasli uz StarCraft serijal, koji je s nama još od 1998.  godine, a Legacy of the Void je samostalna ekspanzija StarCrafta 2. Stiže za PC i Mac 10. studenog.

Nove hit naslove možete naručiti i na Mondu .

Koju igru vi iščekujete tijekom studenog?


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'
VELIKI INTERVJU

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'

Naš najbolji neurokirurg, prof.dr. Josip Paladino iza sebe ima 46 godina rada u struci, i nema namjeru stati. Iako stručnjak za mozak, njega kroz život vodi srce, kaže nam

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Koch je zbog petardi oglušio, a Maksimir je opisao rečenicom: Pravi stadion, smrdi po urinu!
BOLUJE OD NEIZLJEČIVE BOLESTI

Koch je zbog petardi oglušio, a Maksimir je opisao rečenicom: Pravi stadion, smrdi po urinu!

Iako je u Dinamu proveo samo jednu sezonu, zavolio je taj klub i Zagreb i volio bi još jedanput doći na utakmicu. Pamti Mikića, Vukojevića, pobjedu u Amsterdamu..., a prije 17 godina je rekao: 'Modrić je najbolji na svijetu'