Tech

Komentari 18

Nevjerojatno je što sve može jedan od najpoželjnijih terenaca

Nevjerojatno je što sve može jedan od najpoželjnijih terenaca

Luksuzno i digitalno igralište iznutra te upečatljiv dizajn i fascinantne terenske sposobnosti izvana. Velar je u stanju voziti kroz vodu duboku 65 centimetara i sam mjeriti njenu dubinu

Kada ga otključate skrivene kvake izlaze iz karoserije, laserska svjetla osvjetljavaju čak 550 metara, ručicu mjenjača zamjenjuje veliki prekidač na okretanje, u unutrašnjosti su čak tri velika i još nekoliko manjih zaslona, a luksuzna oprema je na razini najboljih na svijetu. 

Range Rover Velar je jedan od najboljih i najnaprednijih SUV-ova koji su ikada stigli na hrvatsko tržište. Osim toga automobil koji popunjava prazninu između Modela Evoque i Range Rover Sport donosi prostranu unutrašnjost, veliki prtljažnik od 632 litre, nevjerojatno udobnu vožnju na cesti i impresivne terenske sposobnosti. U stanju je proći kroz vodu duboku 65 cm i pomoću zračnog ovjesa se podignuti 251 mm iznad podloge. U ponudi je pet motora, dizeli od 180, 240 i 300 KS te benzinci od 250 i 380 KS.

Pogon na sve kotače i automatski mjenjač s osam brzina su serijski. Osnovni model stoji od 560.485 kn, no cijena se lako može popeti i na više od milijun kuna koliko otprilike košta i model iz našeg videa u kojem možete pogledati samo dio fascinantnih digitalnih i luksuznih karakteristika automobila kakve nude samo rijetki automobili na svijetu.

velar