Obavijesti

Tech

Komentari 3

Odlični Samsung Galaxy Note 4 stigao je i u ponudu Vipneta

Odlični Samsung Galaxy Note 4 stigao je i u ponudu Vipneta
1

Nasljednik uspješnog Galaxy Note 3 uređaja donosi 16-megapikselnu kameru s pametnim optičkim stabilizatorom, te poboljšanu S Pen olovku i snažniji procesor

VIDEO

Novi Samsung Galaxy Note 4 opremljen je 5,7-inčnim  Super AMOLED ekranom rezolucije 2460 x 1440 točaka. Zahvaljujući velikom zaslonu, Samsung je dodatno unaprijedio Multi Window opciju koja olakšava multitasking.

Glavna 16-megapikselna kamera s pametnim optičkim stabilizatorom omogućuje snimanje još kvalitetnijih fotografija, a prednja 3,7-megapikselna kamera osigurava kut snimanja od 90 stupnjeva te široki kut do 120 stupnjeva, nudeći korisnicima mogućnost snimanja odličnih grupnih fotografija uz napredne fotografske karakteristike.

Fast Charging i Ultra Power Saving Mode opcije omogućuju brže punjenje kako se uređaj ne bi ugasio u neželjenim situacijama. Uz više mikrofona dostupan je i poboljšani mikrofon koji u potpunosti smanjuje pozadinsku buku u glasnijem okruženju, a diktafon donosi osam različitih mogućnosti snimanja i reprodukcije različitih dijelova snimljenog materijala te izdvajanje i preslušavanje određenih glasova u grupnom razgovoru. S prvim UV senzorom na svijetu ugrađenim u pametni telefon i unaprijeđenim skenerom otiska prsta, osobni podaci bit će još sigurniji. 

Poboljšana je i S Pen olovka, a iz Samsunga navode da će potezi biti još prirodniji poput svakodnevnog pisanja običnom olovkom. 

Najnoviji  phablet iz Samsung Note linije Vip korisnici mogu kupiti u redovnoj ponudi u svim Vip centrima za 1099 kn u sklopu Bez granica XXL tarife. 

Sponzorirani sadržaj

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Alarm u Appleu: Ne rade alarmi na iPhoneu, hitno rješavaju bug
ZASPALI ZBOG GREŠKE

Alarm u Appleu: Ne rade alarmi na iPhoneu, hitno rješavaju bug

Apple je potvrdio da su upoznati s problemom. No još nije poznato zbog čega se uopće kvar pojavio i što korisnici mogu poduzeti dok ne stigne rješenje

Prvi spam ikad naljutio je 393 ljudi, evo što je pisalo u poruci
BIJES U ARPANETU

Prvi spam ikad naljutio je 393 ljudi, evo što je pisalo u poruci

Na današnji dan 1978. godine Gary Thuerk iz tvrtke DEC postao je prvi (poznati) spammer. Umjesto da šalje zasebnu poruku svakom primatelju, poslao je poruku na skoro 400 ljudi
Kristijan Iličić pokrenuo globalnu eSIM aplikaciju Lyntel: 'Spojio sam dvije ljubavi'
PROPUTOVAO 194 DRŽAVE

Kristijan Iličić pokrenuo globalnu eSIM aplikaciju Lyntel: 'Spojio sam dvije ljubavi'

eSIM je digitalna SIM kartica koja omogućava aktivaciju podatkovnog plana operatera bez upotrebe fizičke SIM kartice. - U fokusu nam je kvaliteta povezanosti, 5G mreža gdje god je to moguće - rekao nam je Iličić.