Tech

Komentari 4

HEP otvorio pet novih e-punionica na punktovima u Dalmaciji

Otvoreno pet novih e-punionica na punktovima u Dalmaciji

Postavljanjem punionica za električna vozila na turističkim punktovima u Dalmaciji HEP završio je aktualni ciklus postavljanja punionica. Time će Hrvatska još bolje konkurirati turističkom ponudom

HEP je danas postavio punionice za električna vozila na Hvaru te Pločama, Makarskoj i Drveniku, i to taman u srcu turističke sezone kako bi još bolje konkurirali ponudom na sve zahtjevnijem turističkom tržištu. 

Time je nas završen aktualni ciklus postavljanja punionica za električna vozila na turističkim punktovima u Dalmaciji. 

Turistima kojima je HEP prije desetak dana omogućio putovanje električnim automobilima od granice do mora, od ovoga su tjedna na raspolaganju nove ELEN punionice i u gradovima na hrvatskoj obali i otocima: na Trgu kralja Tomislava u Pločama, u Starom Gradu, na adresi Put Rudine, u Jelsi (Žardin bb), Makarskoj (Ruđera Boškovića bb) i Drveniku–Gradcu (Puntin). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pet novih HEP-ovih punionica nadopunjuje postojeću mrežu ELEN punionica u gradovima i na autocestama te tako pruža uvjete za daljnji razvoj hrvatskog turizma, omogućujući sve brojnijim vlasnicima električnih automobila iz europskih zemalja komforan i nesmetani dolazak do svih turističkih destinacija u Hrvatskoj. 

Naime, HEP je 10. srpnja obilježio puštanje u rad prvih 16 od predviđenih 57 punionica za električna vozila na autocestama i točkama ulaska/izlaska na autoceste, čime je po prvi puta vlasnicima električnih automobila omogućena vožnja od granice sa Slovenijom i Mađarskom do Jadranskog mora, a Republici Hrvatskoj priključak na mrežu punionica za električna vozila na Transeuropskoj prometnoj mreži (TEN-T). 
 

POGLEDAJTE VIDEO Lvl8.-a, NOVOG GAMING YOUTUBE KANALA: