Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
2 komentara

Ovako podijelite svoje najbolje Instagram fotografije iz 2016.

Nekoliko jednostavnih alata omogućit će vam da se nakon jednog klika podsjetite na vaše najbolje fotografije koje ste podijelili na Instagramu tijekom ove godine

Foto: Ivan Hruškovec/24sata
2 komentara

Još je nekoliko dana ostalo do kraja ove godine i kakva god da je bila, ostavila vam je gomilu uspomena. Neke su bile loše, ali većinom su one lijepe. Brojne od tih trenutaka vjerojatno ste i zabilježili fotografijama i to na Instagramu, pa ne biste sebe i svoje prijatelje posjetili na one koji su bili najpopularniji. 

U tome vam može pomoći nekoliko alata, a jedan od njih je #16bestof16 koji će istaknuti 16 najpopularnijih fotografija iz ove godine, a na stranici možete vidjeti i koliko ste fotografirali ove godine preko Instagrame te koliko ste ukupno lajkova i komentara dobili. Ako vam je pak 16 fotografija previše i mislite da će se možda izgubiti, na stranici 2016bestnine možete izdvojiti onih 9 koje su bile vaši najbolji radovi.

Foto: 24sata.hr

Instagfy će od vaših najpopularnijih postova kreirati animirani GIF. Sve što trebate napraviti je upisati korisničko ime i Instagfy će odmah napraviti GIF koji možete i spremiti kao video te ga takvog ubaciti na Instagramu. Ovdje možete vidjeti one najbolje na Instagramu 24sata.

 

Prisjetite se naših najpopularnijih fotki u 2016.godini! ❤

A video posted by 24sata (@24sata.hr) on

Instagram će ovih dana objavljivati i ono što je kod njih obilježilo 2016. godinu, a najfotografiraniji grad ove godine je bio New York.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message