Obavijesti

Tech

Komentari 1

Peter Parker i Miles Morales udružili snage. Pogledajte novi video za Spider-Man 2 igru

Peter Parker i Miles Morales udružili snage. Pogledajte novi video za Spider-Man 2 igru
4

Spider-Man 2 akciju seli u još veći New York s novim dijelovima grada, dva glavna junaka između kojih ćemo se moći prebacivati gotovo trenutno, a borit će se protiv slavnih Marvel zlikovaca

VIDEO

Sony je uoči izlaska igre Spider-Man 2 objavio novi kinematografski spot za priču u kojoj će se dva Spider-Mana, Peter Parker i Miles Morales, boriti da spase grad, jedni druge i one koje vole.

POGLEDAJTE VIDEO

Marvelov Spider-Man 2 omogućuje igračima da se njišu, skaču i koriste nova krila od mreže za putovanje Marvelovim New Yorkom, brzo se prebacujući između Petera Parkera i Milesa Moralesa kako bi iskusili različite priče i nove moći, dok se bore protiv novih i kultnih Marvelovih supernegativaca – uključujući originalnu verziju monstruoznog Venoma, nemilosrdnog lovca Kravena, Lizarda koji može nestajati i mnogih drugih.

Marvelov Spider-Man 2 također je izgrađen od temelja kako bi iskoristio prednosti tehnologije dostupne samo na PlayStationu 5 (PS5).

Zapanjujući vizualni prikazi

Istraži Marvelov New York veći nego ikad prije, s dvije nove četvrti – Brooklyn i Queens.

Dodirne povratne informacije

Povratne vibracije DualSense bežičnog upravljača prenose simbiotske sposobnosti Petera Parkera i bioelektrične vještine Milesa Moralesa ravno u vaše ruke.

Adaptivni okidači

Svladajte akrobatske pokrete, izvodite uzbudljive kombinacije uz pomoć paukove mreže uz korištenje adaptivnih okidača DualSense bežičnog upravljača.

Ultra brzi SSD

Brzo učitavanje igre na SSD-u omogućuje gotovo trenutnu promjenu likova u različitim dijelovima grada s brzim putovanjem i novim kretanjem uz pomoć krila od mreže za brže istraživanje Marvelovog New Yorka nego ikad prije.

Tempest 3D Audio tehnologija

3D prostorni zvuk stvara jedinstvene zvučne pejzaže posvuda oko vas. Uočite zvukove mreža, bioelektrične snage, užurbanog prometa, Njujorčana koji reagiraju i opasnih neprijateljskih napada. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana
Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV
SVJETSKA PREMIJERA

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV

Rijetko koji model na tržištu ovdje nudi više prostora, i iskreno, trenutno nam ne pada na pamet ni jedan veliki SUV koji bi imao više prostora od ove Škode