Obavijesti

Tech

Komentari 0

Plišani psić broji, pjeva i izgovara ime vašeg mališana

Plišani psić broji, pjeva i izgovara ime vašeg mališana
4

Svaki roditelj želi da je baš njegovo dijete najnaprednije i najpametnije od većine njegovih vršnjaka. Djeci je pak najvažnije samo da se dobro zabavljaju.

VIDEO

Kako biste nekako ipak uspjeli ispuniti i svoja i djetetova očekivanja, najbolje je pokloniti mu igračku koja osim zabavne funkcije ima itekako i onu edukativnu.

Hobotnica za veselije kupanje

Kako biste vašeg mališana napokon natjerali da zavoli kupanje, potrebno je samo u kadu ubaciti šarene igračke koje će ga privući u vodu. Osim mirišljave pjenaste kupke, svakako će ga privući i zabavna plutajuća hobotnica koju djeca naprosto obožavaju! 

Primamljiva je zbog veselih boja, ali i dodataka koje ćete dobiti uz nju - zvjezdicu, ringić i ribicu. Svaki od ova tri dodatka sadrži rupu u sredini, pomoću koje se zakvače i održavaju na krakovima hobotnice. Osim što je zabavna, igra je svakako i edukativna – djeca kroz igru uče brojati te se potiču njihove motoričke sposobnosti. Plutajuća hobotnica visoka je 11 centimetara, a nju i njezine dodatke možete kupiti ovdje.

Psić koji pjeva uspavanke

Psić Violet je plišani i mekani ljubimac koji podučava djecu riječima, brojanju i osjećajima kroz ukupno 14 aktivnosti.  

Osim što Violet pjeva 5 pjesama, ono što će svakako oduševiti vašeg mališana, a vjerujemo i vas, jest to što ovaj umiljati psić uz pomoć naprave može naučiti izgovarati ime vašeg mališana. Kako bi progovorio, dovoljno je samo pritisnuti pet točno označenih mjesta na njemu (četiri šapice i uho). Psić teži 680 g, dimenzije su mu 29 cm x 24 cm x 17,5 cm, a kupiti ga možete ovdje.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV
SVJETSKA PREMIJERA

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV

Rijetko koji model na tržištu ovdje nudi više prostora, i iskreno, trenutno nam ne pada na pamet ni jedan veliki SUV koji bi imao više prostora od ove Škode

CARNET nabavio 5686 komada opreme i uređaja za pomoć u učenju djeci s teškoćama
ATTEND PROJEKT

CARNET nabavio 5686 komada opreme i uređaja za pomoć u učenju djeci s teškoćama

U dvije godine provedbe 32 odgojno-obrazovne ustanove u 22 grada opremljene su modernim uređajima, računalima i programima, te su educirani stručnjaci koji rade s djecom s teškoćama
Osječki gimnazijalci prijavili su se treći put: U Školi budućnosti došli  smo i do pobjede...
VELIKA MOTIVACIJA

Osječki gimnazijalci prijavili su se treći put: U Školi budućnosti došli smo i do pobjede...

Nastavnica informatike Jelena Radlović i njezini učenici u I. gimnaziji Osijek po treći put su se prijavili za sudjelovanje u edukativnom projektu tvrtki STEMI i Infobip uz podršku A1. Učenici su željni novih znanja