Obavijesti

Tech

Komentari 0

Poco predstavio F4 GT, flagship telefon po cijeni 'srednje klase'

Poco predstavio F4 GT, flagship telefon po cijeni 'srednje klase'
13

Poco s F4 GT modelom predstavlja zanimljiv kompromis flagship specifikacija koji je dostupan po značajno nižoj cijeni od ostalih top modela koji nude sličan procesor, ekran i ekstremno brzo punjenje

VIDEO

Xiaomijev brend Poco koji se izdvojio u zasebnu kompaniju i dalje pokazuje da se flagship performanse mogu ponuditi po puno nižoj cijeni, a takav je njihov najnoviji top model F4 G5, koji je dizajniran kako bi privukao mlade kupce i sa velikim naglaskom na gaming.

To se prvenstveno vidi po pop-up okidačima na bočnoj strani uređaja, koji, dok igrate, mogu služiti kao okidači u raznim igrama, a svaku od tih tipki možete i programirati za razne akcije i pokretanje drugih aplikacija, dok se ne igrate. 

Novi F4 GT tako dolazi s najnovijim Snapdragon 8 Gen1 procesorom na 3 GHz i 8 GB radne memorije (LPDDR5) i 128 GB interne memorije. Opremili su ga novim LiquidCool 3.0 sustavom hlađenja.

Telefon dolazi sa 120W HyperCharge punjačem i baterijom od 4700 mAh, koji se može potpuno napuniti za 17 minuta, što pokazuje i da ne moramo razmišljati hoće li telefon izdržati do kraja dana kad ekspresno može biti opet pun.

Opremmljen je 6,67-inčnim AMOLED ekranom s osvježenjem od 120 Hz i HDR10+. Rezolucija mu je 1080x2400 piksela. Ima podršku za Dolby Atmos i četverostruke zvučnike.

Što se kamera tiče, tu je glavna od 64 mpx (f1,9), a tu su i širokokutna od 8 megapiksela i makro kamera od 2. Podržava 4K snimanje na 60fps. Prednja kamera snima selfije od 20 megapiksela.

Uz F4 GT, Poco je prikazao i svoje povoljnije modele koje smo vidjeli još u veljači u Barceloni na Mobile World Congressu. X4 Pro 5G ima ekran jednake dijagonale i osvježenja kao F4 GT, ali nešto slabiji Snapdragon 695. Tu je i relativno novi Poco M4 Pro sa 6,43-inčnim ekranom i trostrukom kamerom.


POCO F4 GT dolazi u tri boje: crnoj Stealth Black, srebrnoj Knight Silver te žutoj Cyber Yellow. Na tržištu će biti dostupan u varijanti 8 GB + 128 GB po 5000 kn. Do 27. svibnja POCO F4 GT dostupan je za kupnju po early bird cijeni od 4.499 kn.

POCO X4 Pro 5G dolazi u tri boje - Laser crnoj, Laser plavoj i POCO žutoj - te će biti dostupan u varijanti 6 GB + 128 GB po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 2649 kn. 

POCO M4 Pro dolazi u dvije boje: Cool plavoj i POCO žutoj, te će biti dostupan u dvije varijante: 6 GB + 128 GB i 8 GB + 256 GB, po preporučenim maloprodajnim cijenama od 1.999, odnosno 2.299 kn.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Što će biti s TikTokom ako ih netko kupi u SAD-u i što to znači za njihove korisnike u Europi?
PRIJETI IM ZABRANA

Što će biti s TikTokom ako ih netko kupi u SAD-u i što to znači za njihove korisnike u Europi?

Plus+ Sa stručnjakom za kibernetičku sigurnost razgovarali smo o pozadini zabrane TikToka, tehnološkim posljedicama ako ih netko kupi i kako bi takav TikTok funkcionirao

Suradnja u AI-ju Hrvatske i Slovenije može donijeti veću konkurentnost poduzeća
AI KONFERENCIJA

Suradnja u AI-ju Hrvatske i Slovenije može donijeti veću konkurentnost poduzeća

Konferenciju su organizirali Infobip, Slovensko-hrvatski poslovni klub SLO CRO i slovensko veleposlanstvo u Zagrebu, s ciljem razmjene znanja i iskustava u primjeni AI-ja u poduzećima kako bi s time uspješnije poslovali.
8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način