Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
25 komentara

Poslušali peticiju: Na Fejsu se više ne možete osjećati debelo

Među raznim emotikonima kojima možete izraziti raspoloženje, na Facebooku je bio i onaj 'osjećam se debelo'. No, nakon online peticije, taj vam je osjećaj ukinut

change.org
Foto: change.org
25 komentara

Na Facebooku raznim smajlićima možete drugima dati do znanja kako se osjećate u bilo kojem trenutku. Uz umor, sreću, tugu, uzbuđenje ili sjetu tako ste prijateljima mogli reći da se osjećate 'debelo' ili pak 'ružno'. 

No, debljina nije osjećaj, tvrdili su mnogi koje je naljutio ovaj emoji i to toliko da su pokrenuli peticije na Change.org, na što su na kraju reagirali iz Facebooka i uklonili debljinu s liste opcija za izražavanje vašeg trenutnog raspoloženja. 

- Čuli smo od naše zajednice da bi 'osjećam se debelo' kao opcija za statuse moglo osnažiti negativnu sliku o tijelu, osobito kod ljudi s poremećajima u prehrani. Stoga ćemo ukloniti ovo s liste opcija i nastaviti slušati vaše reakcije dok razmatramo nove načine za izražavanje na Facebooku - napisali su u odgovoru. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message