Tech

Komentari 6

Potpuni stranci sada će moći financirati vaš put ili svadbu

Potpuni stranci sada će moći financirati vaš put ili svadbu

Indiegogo Life nova je opcija na crowdfunding platformi kroz koju možete strance zainteresirati da financiraju vaše privatne projekte poput edukacije ili obnove kuće

Na platformi za grupno financiranje Indiegogo dosad ste mogli od pojedinaca iz cijelog svijeta zatražiti novčanu potporu za vaš novi poslovni projekt ili umjetnički rad, a odsad to možete i za potpuno osobne troškove kao što su vjenčanje, putovanje, kupnja kuće ili obrazovanje.

Indiegogo Life nova je mogućnost na toj platformi pomoću koje pojedinci mogu zatražiti od drugih da im pomognu podnijeti veće troškove u životu ili to isto učiniti za svoje prijatelje. Troškovi se moraju moći svrstati u jednu od četiri kategorije: Hitni slučajevi, Zajednica, Sportovi i Proslave pa se tako mogu naći zamolbe da se pomogne financiranje vjenčanja, odlaska darovitog učenika na Harvard ili skupe operacije.

Iako inače uzima postotak od pokretača kampanja za financiranje, kampanje za osobne potrebe su besplatne, odnosno njihovim pokretačima će Indiegogo isplatiti sav prikupljeni novac.