Obavijesti

Tech

Komentari 0

Prvo digitalno osiguranje: Kroz Laqo sada možete policu i kasko kupiti online, ali i prijaviti štetu

Prvo digitalno osiguranje: Kroz Laqo sada možete policu i kasko kupiti online, ali i prijaviti štetu
3

Croatia osiguranje ulaže 200 milijuna kuna u digitalizaciju, a LAQO je osiguranje automobila kroz koje korisnici online mogu ugovoriti policu obveznog i kasko osiguranja. Tu je i bonus za one koji manje voze

VIDEO

Vozači u Hrvatskoj odsad mogu policu obveznog i kasko osiguranja ugovoriti potpuno digitalno i to u par klikova za samo jednu minutu kroz LAQO. To je prvo hrvatsko potpuno digitalno osiguranje koje su danas predstavili čelnici Croatia osiguranja, čime su se priključili nekolicini europskih zemalja sa sličnim uslugama.

Na Android i iOS uređajima, dostupna je i LAQO aplikacija u kojoj korisnici mogu vidjeti sve dokumente, a kroz aplikaciju moguće je brzo i jednostavno prijaviti štetu, a, ukoliko je sve u redu, ponuda stiže već u roku od 24 sata. Kako su rekli iz Croatije, korisnici će moći prijaviti štetu u svim slučajevima.

- Pametnim digitalnim rješenjima, kao što je LAQO, Croatia osiguranje odgovara na izazove budućnosti. Ponosan sam što smo okupili tim izvrsnih stručnjaka u Croatiji, spojili njihovo znanje i inovativnost te razvili potpuno digitalno osigurateljno rješenje, koje je u cijelosti hrvatski proizvod, usporediv s najboljima u svijetu. Kao tržišni i digitalni lider, trenutno ulažemo više od 200 milijuna kuna u digitalizaciju i razvoj novih proizvoda. S LAQO osigurateljnim rješenjem donosimo tehnološki najnaprednije osiguranje na ovim prostorima i podižemo razinu digitalizacije ukupnog osigurateljnog tržišta - izjavio je Davor Tomašković, predsjednik Uprave Croatia osiguranja. 

Sam proces je prilično jednostavan, a na početku trebate upisati samo registraciju svog vozila, a sustav će povući podatke o vozilu. Potom se traže vaši podaci, podaci o plaćanju (podržavaju se i rate) i na kraju vam se nudi da skinete aplikaciju.

 

Kako bi privukli korisnike na LAQO, nude i 50 posto bonusa za sve klijente, a u web sučelju može se uzeti i šest dodatnih opcija (Vuča i asistencija, Vozač i putnici, Zaštita bonusa, Tuča, Sudar sa životinjom i Kasko basic). LAQO donosi još jednu inovaciju na domaće tržište, a to je popust onim korisnicima koji voze manje, po principu „manje voziš, manje plaćaš“. Popusti su u nekoliko razina, a odnose se na one koji voze manje od 10.000, 7500 i 5000 kilometara godišnje.

Prema nedavnom istraživanju agencije Hendal, više od polovice Hrvata (62 posto) za vrijeme pandemije češće je koristilo digitalna rješenja nego prije, s time da većina njih planira nastaviti pojačano koristiti takve usluge. Kada je riječ o redovitom korištenju digitalnih financijskih usluga, istraživanje je pokazalo kako građani čak pet puta češće koriste digitalna rješenja u bankarstvu u odnosu na osiguranja. 

Policu LAQO osiguranja moguće je ugovoriti putem web stranice www.laqo.hr, dok je LAQO aplikaciju moguće skinuti na App Store i u Google Play trgovini. Sve dodatne informacije mogu se dobiti na LAQO Facebook i Instagram društvenim mrežama, a na raspolaganju je i digitalna korisnička podrška na Viberu i Messenger chatu, uskoro i na WhatsAppu.  

Inače, iz Croatia osiguranja rekli su da će u početku nuditi osiguranja za automobile, ali kasnije planiraju proširiti ponudu osiguranja.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV
SVJETSKA PREMIJERA

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV

Rijetko koji model na tržištu ovdje nudi više prostora, i iskreno, trenutno nam ne pada na pamet ni jedan veliki SUV koji bi imao više prostora od ove Škode

Osječki gimnazijalci prijavili su se treći put: U Školi budućnosti došli  smo i do pobjede...
VELIKA MOTIVACIJA

Osječki gimnazijalci prijavili su se treći put: U Školi budućnosti došli smo i do pobjede...

Nastavnica informatike Jelena Radlović i njezini učenici u I. gimnaziji Osijek po treći put su se prijavili za sudjelovanje u edukativnom projektu tvrtki STEMI i Infobip uz podršku A1. Učenici su željni novih znanja
CARNET nabavio 5686 komada opreme i uređaja za pomoć u učenju djeci s teškoćama
ATTEND PROJEKT

CARNET nabavio 5686 komada opreme i uređaja za pomoć u učenju djeci s teškoćama

U dvije godine provedbe 32 odgojno-obrazovne ustanove u 22 grada opremljene su modernim uređajima, računalima i programima, te su educirani stručnjaci koji rade s djecom s teškoćama