Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
18 komentara

'Radišni ste i vješti': Škoda želi zaposliti 400 ljudi u Hrvatskoj

Radnike po Hrvatskoj za Škodu traži Manpower, a agencija navodi da će radnicima nuditi 1000 eura plaće džeparac za troškove smještaja i koordinatora na dnevnoj bazi te da ranije iskustvo nije nužno.

Foto: ap fotografie
18 komentara

Škoda želi zaposliti 400 Hrvata i preseliti ih u Češku, a ovih dana u Hrvatsku su stigli i predstavnici Manpowera, agencije za zapošljavanje koja traži potencijalne radnike kod nas. 

Iz Manpowera kažu da češki div sljedeće godine planira otvoriti velik broj radnih mjesta u proizvodnji i da su već preko njih zaposlili 70 ljudi, a sada je cilj u Hrvatskoj naći 400 radnika, rekli su za Index. Kažu da su naši radnici vješti i radišni, a nakon predstavljanja u Osijeku i Splitu, danas su u Karlovcu, a u petak će biti u Zagrebu. 

FILE PHOTO: Skoda logo is pictured during the Volkswagen Group's annual general meeting in Berlin U OSIJEKU, SISKU, KARLOVCU I ZAGREBU Škoda traži hrvatske radnike: Daju 1000 €, smještaj, prijevoz

Inače, više informacija o poslu u Karlovcu se može dobiti u Šulekovoj 29 do 18 sati, a u Zagrebu u petak od 9 do 14 sati u restoranu Muzej na Trgu republike Hrvatske. 

Navode da bi prvi radnici u Češku trebali doći u siječnju, a tada bi trebali i nastaviti s regrutiranjem po Hrvatskoj. Oni ističu neto plaću od 1000 eura, prijevoz do Češke, džeparac za troškove smještaja i nudimo koordinatora na dnevnoj bazi te da ranije iskustvo nije nužno. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message