Obavijesti

Tech

Komentari 21

S novim imenima u Hrvatsku stigla tri SUV-a iz Mercedesa

S novim imenima u Hrvatsku stigla tri SUV-a iz Mercedesa
1

GLC, GLE i GLE COUPE Novi luksuzni SUV modeli stoje od 394.000 do 1,400.000 kuna i nude gotovo sve što si kupac od modernog automobila može poželjeti.

VIDEO

Mercedes je promjenom naziva modela malo zbunio svoje fanove, tako da se mnogi još uvijek privikavaju da se GLK, od sada zove GLC,dok je M-klasa postala GLE.  

Upravo ti modeli su uz potpuno novi GLE Coupe bili zvijezde spektakularne prezentacije koju je Mercedes upriličio u neobičnom okruženju srednjovjekovne utvrde, zagrebačkog Medvedgrada. 

Novi GLC predstavlja drastičan zaokret u odnosu na prethodnika GLK. Nastao je na osnovi nove C-klase te je mnogo uglađenijih linija. Mercedes se također hvali njegovim terenskim sposobnostima koje su bolje nego kod bilo kojeg konkurenta. U ponudi su dizelski motori od 170 i 204 KS, benzinac s 211 te hibrid koji razvija 320 KS. Svi modeli u ponudi imaju pogon na sve kotače, te automatski mjenjač s čak devet brzina (izuzev hibrida). Cijene GLC-a startaju od 394.000 kuna. Novi GLE je zapravo temeljito redizajnirana M-klasa. Autu je ispeglan izgled, dobio je nove motore te poboljšane offroad sposobnosti. Osnovni model ima 204 KS, snažniji dizel 258 KS, a benzinci od 333 do čak 585 KS. U kombinaciji s osnovnim modelom moguće je dobiti i stražnji pogon, dok svi ostali modeli imaju serijski pogon na sve kotače. Cijena osnovnog GLE je 524.000 kuna. 

Najatraktivniji novitet je bez sumnje GLE Coupe. Agresivni SUV je Mercedesov odgovor na uspješni BMW X6 i cilja na kupce koji ne drže previše do diskrecije. Njega pokreću motori snage 258 do 585 KS, a cijene se kreću od 688.000 sve do 1.400.000 kuna. Kod GLE Coupea su u prvom planu sportske vozne osobine te neograničeni luksuz. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

FOTO 24sata u Dubaiju: Huawei predstavio novi inovativni sat Watch Fit 3, ovo su prvi dojmovi
STIŽU I NOVE SLUŠALICE

FOTO 24sata u Dubaiju: Huawei predstavio novi inovativni sat Watch Fit 3, ovo su prvi dojmovi

Huawei je u Dubaiju predstavio Watch Fit 3 koji dolazi s baterijom koja traje 10 dana. Kockasti sat dolazi s odličnim ekranom te je iznimno lagan. Uz njega stižu nove slušalice, ali i moćni laptop lakši od kilograma

Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni
Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude
VELIKI INTERVJU

Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude

Od početka simptoma pa do dijagnoze prolazi previše vremena, tražimo uvođenje novih pretraga koje mogu spasiti živote, kaže akademik Miličić