Obavijesti

Tech

Komentari 0

Startup Zuluhood pobjednik je Idea Knockouta, putuju na CES gdje će privlačiti i investitore

Startup Zuluhood pobjednik je Idea Knockouta, putuju na CES gdje će privlačiti i investitore

Riječ je o  platformi koja redefinira industrije sigurnosti doma, pružajući instantnu digitalizaciju i pristup korisnicima lokalnim zaštitarskim kućama, nudeći istovremeno vlasnicima kuće fleksibilnost pri osiguravanju doma.

VIDEO

Startup Zuluhood pobjednik je devetoga regionalnog natjecanja poslovnih ideja koje suorganiziraju Bug i Hrvatski Telekom.

Zuluhood je prvi mobilni marketplace za usluge fokusirane na sigurnost doma i obitelji. Riječ je o  mobilnoj platformi koja redefinira industrije sigurnosti doma, pružajući instantnu digitalizaciju i pristup korisnicima lokalnim zaštitarskim kućama, nudeći istovremeno vlasnicima kuće fleksibilnost pri osiguravanju  doma.

Na Idea Knockoutu borilo se 15 timova iz Hrvatske i regije koji su imali po pet minuta da predstave svoje ideje iz tehnološkog i srodnih područja, a nakon toga su odgovarali na pitanja publike i žirijakoji je vodio Bojan Mušćet iz Hrvatskog Telekoma.

Ove godine nastupili su Ani Biome, Cardi Ball, Clastr, Digicyte, Dizz Concep, Grow, Medpack, New Machines, Rentee, seniorSOS.help, Smart Garden Systems, Solve4X, Spiritus, VeeMee i Zuluhood.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Najboljim se pokazao Zuluhood, na drugom mjestu je MedPack, a na trećem Clastr. Pobjednik je osvojio putovanje za dva predstavnika tima u Las Vegas, na sajam CES s pokrivenim troškovima povratnih aviokarata i smještajem, ali i ono puno važnije: izlagački štand na dijelu sajma nazvanom Eureka Park, gdje se predstavlja preko 350 ponajboljih startupova iz čitavog svijeta!

Idea Knockout, najveće regionalno natjecanje poslovnih ideja, održao se po deveti put, nakon što je na prošlogodišnjem natjecanju pobjedu odnio Sportreact, a prije njega Codelab, Iron Bull, Orqa FPV, MAKERbuino, STEMI, Streaming Solutions te DivIT s projektom Mash.me.

Sa svima je Hrvatski Telekom surađivao na različitim projektima, a pobjednicima i najboljim sudionicima ovogodišnjeg natjecanja nudi priliku za razvoj putem svojih programa.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

A1 diže cijene od lipnja
za 6,9 posto

A1 diže cijene od lipnja

Povećanje naknada se odnosi na puni iznos mjesečnih naknada tarifa, paketa i opcija bez obračunatih popusta, a već ugovorene popuste korisnici i dalje nastavljaju koristiti

Tesla otpušta 300 radnika u pogonu kod Berlina
SMZBOG LOŠE POTRAŽNJE

Tesla otpušta 300 radnika u pogonu kod Berlina

Američki proizvođač električnih automobila Tesla izvijestio je da će otpustiti 300 radnika zaposlenih 'na određeno vrijeme' u pogonu kod Berlina, nakon najave otkaza širom svijeta zbog posustajanja potražnje i oštre cjenovne konkurencije
Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle