Tech

Komentari 0

U novoj ponudi HT-a za mlade neograničeni Netflix, TikTok...

U novoj ponudi HT-a za mlade neograničeni Netflix, TikTok...

Korisnici Simpa tarifa na pretplate i bonove mogu aktivirati opciju koja omogućuje neograničeno korištenje popularnih streaming servisa i društvenih mreža

Hrvatski Telekom predstavio je novu ponudu za mlade, koja im pruža neograničeno uživanje u omiljenom sadržaju. Korisnici obuhvaćeni ovom ponudom tako mogu aktivirati bingeNscroll opciju koja im omogućuje neograničeno korištenje YouTubea, Instagrama, Tik Toka, Netflixa, ali i druge pogodnosti.

U sklopu nove ponude za mlade, korisnici na bonove u dobi od 15 do 25 godina mogu birati između Simpa L tarife po cijeni od 99 kuna, koja uključuje 8 GB interneta te između Simpa XL tarife za 119 kuna, koja uključuje 13 GB interneta, a obje tarife sadrže i 2.000 minuta i SMS-ova prema svim mrežama. Korisnici na bonove uz navedene opcije mogu aktivirati i besplatan WhatsApp ili Snapchat, a prilikom svake aktivacije registrirani korisnici dobivaju i besplatnih 1 GB interneta. Hrvatski Telekom poklanja im i ekstra pogodnosti, dodatnih 1 GB interneta te neograničeno korištenje YouTubea, Instagrama, Tik Toka i Netflixa koje korisnici mogu aktivirati u MojTelekom aplikaciji.

Kada je riječ o pretplati, njenim korisnicima u dobi od 18 do 25 godina dostupne su M tarifa za 143 kune koja sadrži 20 GB interneta, L tarifa za 179 kuna s uključenih 40 GB interneta, a za najveće surfere tu je Unlimited tarifa za 206 kuna s neograničenim internetom. Sve pretplatničke tarife sadrže i 5.000 minuta i SMS-ova prema svim mrežama. Korisnici pretplate mogu aktivirati i dodatnu aplikaciju bez potrošnje interneta, kao što je WhatsApp, HBO GO, Deezer ili Facebook, te neograničeno korištenje YouTube, Instagram, Tik Tok i Netflix  aplikacija. Pretplatnici mogu birati i između posebne ponude uređaja koji mijenjaju način doživljavanja i dijeljenja sadržaja.