Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
0 komentara

U virtualnom A1 dućanu moći ćete kupovati kao i u pravome

Klikom na ikonu u kutu ekrana ostavljate kontakt trgovcu u virtualnom dućanu, a on vas poziva nazad. Vi ćete njega vidjeti preko streama i s njim ćete moći razgovarati, sigurni da vas on ne vidi

Zagreb: A1 je pokrenuo novi oblik prodaje proizvoda i usluga
Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL
0 komentara

Godinu dana od rebrandinga, A1 je pokrenuo i prvi vlastiti virtualni shop. Radi se o usluzi koja korisniku omogućuje da od kuće razgovara i vidi djelatnika A1, koji ga može provesti kroz virtualnu trgovinu, pokazati mu proizvode i usluge te odmah odgovoriti na sve nejasnoće i pomoći obaviti kupnju. Cijelo to vrijeme prodavač ne vidi korisnika koji sve to može obaviti gdje god se nalazi.

- Korisnici koji su isprobali uslugu oduševljeni su osobnim kontaktom s našim agentima koji mogu ostvariti iz udobnosti svojeg doma i vjerujem kako će ovakav model dodatno povećati zadovoljstvo naših korisnika - izjavila je Ivana Marković, glavna direktorica za segment privatnih korisnika u A1 Hrvatska.

A1 virtualni shop je moguće posjetiti na internetskoj stranici www.a1.hr jednostavnim klikom na posebnu ikonu u kutu ekrana.

 Korisnik ostavlja svoj broj, a djelatnik u shopu korisnika "poziva" u virtualni shop. Za uspostavu razgovora korisniku su potrebni računalo i mobilni uređaj, odnosno telefon, koji mu omogućuju da na zaslonu uređaja vidi virtualni shop i njegova djelatnika, omogućujući mu iskustvo fizičke poslovnice, ali s lokacije koja njemu odgovara. Ova digitalna platforma objedinjuje live video, slanje poruka u stvarnom vremenu, glasovnu komunikaciju i chatbot funkcionalnosti u jednu uslugu. Korisnik ovdje ne ne mora "lutati" cjelokupnom ponudom, već prodajni djelatnik za njega lako pronalazi proizvod. 

Inače, ovakav virtualni dućan za sad će raditi svakim radnim danom od 10 do 22, a pokaže li se uspješnim, u A1 kažu da bi uskoro mogli povećati broj radnika u tom virtualnom dućanu. 

- A1 virtualni shop smo pokrenuli kako bismo korisnicima olakšali komuniciranje s našim agentima na kanalu koji im je najbliži – mobilnom uređaju, putem video poziva, u stvarnom vremenu - izjavio je Ivan Skender, glavni direktor za transformaciju poslovanja, ljudske potencijale i korporativne komunikacije u A1 Hrvatska.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message