Obavijesti

Tech

Komentari 1

Uz svestrani Alcatelov Idol 3 svatko može lako postati DJ

Uz svestrani Alcatelov Idol 3 svatko može lako postati DJ
6

Idol 3 dolazi u verzijama od 4,7 i 5,5 inča, a Alcatel ga je dizajnirao tako da mu je svejedno kako ga okrenete. Zvučnik i mikrofon nalaze se na obje strane telefona

VIDEO

Alcatelov najnoviji top model, OneTouch Idol 3, ovih dana stigao je u Hrvatsku, barem u 4,7-inčnoj verziji, dok će snažniji i veći, 5,5-inčni model stići od sljedećeg tjedna.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

24sata 00:55

Odlikuju se po tome što se radi o potpuno reverzibilnom uređaju, odnosno mikrofon i zvučnik su na gornjoj i donjoj strani uređaja i potpuno je svejedno kako ga okrenete.

Kako je opremljen JBL zvučnicima s Clari-Fi tehnologijom, Alcatel ih je odlučio dodatno uposliti pa kroz Onetouch Mix aplikaciju zaljubljenici u glazbu mogu sami miksati glazbu ili prepustiti aplikaciji da to čini za njih, koristeći spremljene ili online pjesme.

Manji model dolazi s ekranom HD rezolucije i četverojezgrenim procesorom, dok veći pogoni procesor s osam jezgri, a ekran mu je u Full HD rezoluciji.

Oba su modela opremljena i stražnjom kamerom od 13 megapiksela, sa Sonyjevim senzorom i f/2.0 otvorom blende. Prednja kamera snima u rezolucijama od 5 i 8 megapiksela, a kod oba modela pokriva kut od 84 stupnja.

Iz Alcatela su se pohvalili i da su s Technicolorom surađivali kako bi ekran imao najbolju moguću kalibraciju boja i vidljivost iz svih kutova.

Manjem će cijena biti 1999 kuna, dok će veći stajati 2599 kuna. Pogoni ih najnoviji Android L.

Alcatel

Alcatel je uz mobitele predstavio i pametni sat elegantnog dizajna, ali kojeg pogoni njihov vlastiti operativni sustav. Zanimljivo rješenje je način punjenja preko klasičnog USB konektora koji je skriven u remenu, no trebat će vidjeti i kako će se taj remen ponašati nakon određenog vremena. Opremljen je klasičnim senzorima, a Alcatel uz sat nudi aplikaciju za iOS i Android uređaje. Cijena bi mu trebala biti 1299 kuna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV
SVJETSKA PREMIJERA

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV

Rijetko koji model na tržištu ovdje nudi više prostora, i iskreno, trenutno nam ne pada na pamet ni jedan veliki SUV koji bi imao više prostora od ove Škode

Osječki gimnazijalci prijavili su se treći put: U Školi budućnosti došli  smo i do pobjede...
VELIKA MOTIVACIJA

Osječki gimnazijalci prijavili su se treći put: U Školi budućnosti došli smo i do pobjede...

Nastavnica informatike Jelena Radlović i njezini učenici u I. gimnaziji Osijek po treći put su se prijavili za sudjelovanje u edukativnom projektu tvrtki STEMI i Infobip uz podršku A1. Učenici su željni novih znanja
CARNET nabavio 5686 komada opreme i uređaja za pomoć u učenju djeci s teškoćama
ATTEND PROJEKT

CARNET nabavio 5686 komada opreme i uređaja za pomoć u učenju djeci s teškoćama

U dvije godine provedbe 32 odgojno-obrazovne ustanove u 22 grada opremljene su modernim uređajima, računalima i programima, te su educirani stručnjaci koji rade s djecom s teškoćama