Tech

Komentari 3

Već vam fali Stranger Things? Odigrajte crossover misiju u Far Cry 6 koja će vas dobro oznojiti

Već vam fali Stranger Things? Odigrajte crossover misiju u Far Cry 6 koja će vas dobro oznojiti

Ako su vam se slegli dojmovi pretposljednje sezone Stranger Thingsa, u Far Cry 6 čeka vas 'The Vanishing', sjajna crossover misija koja vam je možda promakla

Stranger Things, jedna od najpopularnijih Netflixovih serija, srušila je rekorde gledanosti u finalu svoje pretposljednje sezone. Prošli petak Netflix je čak i pao zbog velike navale, a fanovi serije mogli bi si olakšati iščekivanje zadnje sezone u igri Far Cry 6.

Naime, u ožujku je Ubisoft za Far Cry 6 izbacio misiju u kojoj se pojavljuju likovi upravo iz te serije. Tako možete u sklopu DLC-a zaigrati crossover misiju "The Vanishing", koja savršeno upija atmosferu popularne serije. 

Nakon što odigrate tutorial šestice i otključate prvi Guerrila kamp, nazvat će vas Juan koji će vam ponuditi misiju u kojoj spominje nestanak grupe gerilaca uslijed izvlačenja C4 pošiljke.

POGLEDAJTE VIDEO: GAMER LAVVEK O REKORDNOM IGRANJU VIDEO IGRE

Dolaskom na lokaciju, igrači nailaze na trupla ruskih vojnika što je uvod u misiju koja, iako traje nekih sat vremena, može dovoljno 'nabrijati' stare ali i nove Stranger Things fanove.

Horor atmosfera savršeno se uklapa s prizorima iz serije, koja će dobro poslužiti kao predah od standardnih misija u Far Cryu, pogotovo jer ćete se suočiti s Demogorgonom, i više nego poznatim čudovištem iz Stranger Thingsa.