Tech

Komentari 112

'Velike vijesti': Rimac će u 20 h objaviti da preuzimaju Bugatti?

'Velike vijesti': Rimac će u 20 h objaviti da preuzimaju Bugatti?

Na službenom Facebooku tvrtke Rimac Automobili su jučer najavili sljedeću veliku prekretnicu povijesti hrvatske kompanije. Špekulira se da bi to mogla biti objava da preuzimaju Bugatti

Što je sljedeće? Ovdje u Rimcu nikad ne odmaramo. Nakon nedavnog lansiranja Nevere najavljujemo sljedeću veliku prekretnicu u povijesti naše tvrtke. Pridružite nam se u ovome i gledajte prijenos uživo 5. srpnja u 20 sati, stoji u jučerašnjoj objavi Rimac Automobila. Na svom Facebook profilu objavili su i link na kojem javnost može pratiti prijenos.

Ranije smo objavili i snimke kako helikopter prevozi Rimčevu 'Neveru', no kako javlja Dubrovački dnevnik, helikopter nije spustio samo nju, već i dva modela koje su odmah po slijetanju prekrili plahtom. To su navodno Bugatti Chiron Pur Sport te najnoviji SUV Taycan.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Već se neko vrijeme špekulira da Rimac automobili preuzima Bugatti. 

- Domoći se jednog Bugattija u dobi od 33 godine bilo bi dovoljno impresivno. No tijekom ove godine očekuje se da će Volkswagen prepustiti brend Bugatti, ili barem njegov glavni dio, 33-godišnjem Mati Rimcu, jer može bolje osmisliti električne pogonske sklopove, koji će Bugattiju trebati u elektrificiranoj eri - pisao je nedavno Car and Driver o Rimcu.