Tech

Komentari 39

VIDEO Jurilice se pokazale na Lošinju: 'Mate, a di baš Ferrari?'

VIDEO Jurilice se pokazale na Lošinju: 'Mate, a di baš Ferrari?'

Mate Rimac ovih je dana jako raspoložen i to s punim pravom. Čitatelj je uhvatio Rimca kako se vozi u crvenom Ferrariju i pitao ga gdje mu je Nevera, Mate mu pokazao prema iza - navodno ga je vozio kupac.

Pohod jurilica po Hrvatskoj jučer se preselio na otok Lošinj, gdje je čitatelj uspio progovoriti par riječi s Matom Rimcem.

- Mate, a di baš Ferrari - pitao je čitatelj Rimca koji je vozio crveni Ferrari. Neveru je navodno vozio kupac nekoliko automobila iza, pokazao mu je nasmiješeni Mate rukom.

POGLEDAJTE VIDEO: Mate u Ferrariju bez Nevere

- Baš je bio opušten, atmosfera je bila super - prepričava nam čitatelj, koji dodaje da je bio baš raspoložen i da je Rimac pričao i s nekim drugim posjetiteljima. 

Mate Rimac s punim pravom ima i zašto biti raspoložen, s obzirom da su prije dva dana u Hrvatsku stigli članovi Supercar Owner's Circle, odnosno krug vlasnika najekskluzivnijih automobila na svijetu.

Nakon okupljanja članova Supercar Owner's Circle kod HNK u petak, jurilice su krenule prema Velikoj Gorici gdje su odmjeravale snagu. Nevera je pomela sve pred sobom.