Tech

Komentari 19

VIDEO Ovako Croatia Rally izgleda u igrici, kažu da je za naše loše ceste krivo vrijeme

VIDEO Ovako Croatia Rally izgleda u igrici, kažu da je za naše loše ceste krivo vrijeme

HA? Croatia Rally vozi se u potpunosti na asfaltu, na raznovrsnim podlogama koje su često razbarušene i oštećene zbog lošeg vremena u toj regiji, opisuju Francuzi hrvatske ceste u simulaciji relija

Sebastien Ogier osvojio je WRC Croatia Rally koji je u travnju prvi put bio u Hrvatskoj. Na jesen će, kad izađe WRC 10, simulacija relija, svi moći voziti po hrvatskom asfaltu. Igrica izlazi za Nintendo Switch, PS4, PS5, Xbox One i PC.

Najavu je objavila francuska izdavačka kuća Nacon, a Croatia Rally u virtualnom svijetu moći će se voziti od 2. rujna. 

Pogledajte video: Croatia Rally u igrici

Ceste su loše zbog vremena... Aha

Izdavači igre WRC 10 imali su prilično zanimljivo objašnjenje zašto su hrvatske ceste loše. Ako ovo dosad niste čuli, pročitajte. Sad znamo tko je kriv za potrgane amortizere i istrošene selene. 

- Croatia Rally vozi se u potpunosti na asfaltu, na raznovrsnim podlogama koje su često razbarušene i oštećene zbog lošeg vremena u toj regiji. Ceste u srcu hrvatskih sela su ekstremno uske i traže vrhunsko upravljanje vozilom kako bi se održala brzina - objavili su, prenosi hrvatski gejmerski portal HCL.

Ne znaju u WRC-u da mi farbamo naše tunele nekoliko puta, a ni da prije izbora taj asfalt bude takav da možeš jesti s njega.

No dobro, valjda neće u igricu uvrstiti Ogierovo sramotno ponašanje kad se sudario pa pobjegao policajcima u Novom Zagrebu kao ni puštanje ustaških budnica u Zagorju. 

VIDEO: Jure i Boban na reliju u Kumrovcu