Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
5 komentara

Vip TV i B.net u ponudu dodali 11 novih specijaliziranih kanala

Vip TV i B.net ponuda je bogatija za 11 TV programa, a njih 7 je prvi put dostupno u Hrvatskoj. Među njima su Classica HD i Brava HD za ljubitelje klasične glazbe

Vipnet
Foto: Vipnet
5 komentara

Vipnet je proširio ponudu televizijskih programa te prvi u Hrvatskoj korisnicima donosi Classica HD, Brava HD, Kiss TV, Kerrang!, Smash Hits, Magic i Dusk! TV, a u programsku ponudu se uvrštavaju i DJazz HD, Comedy Central Extra, The Medical Channel i Poljoprivredna TV.

Brava HD, Classica HD i D Jazz HD su namijenjeni ljubiteljima klasične, jazz glazbe i opere koji će moći u njima uživati u HD slici i vrhunskom zvuku. 

Classica HD, televizijski program posvećen klasičnoj glazbi, operi, baletu i jazzu, nudi ekskluzivan vrhunski sadržaj u Full HD rezoluciji te uz 5.1. surround zvuk. Classica HD emitira najbolju produkciju klasične glazbe, primjerice iz Salzburger Festspielea, Arene u Veroni, Amsterdam Concertgebouwa ili San Francisco Opere. 

Brava HD je televizijski program za ljubitelje opere, baleta i klasične glazbe čiji se sadržaj emitira 24 sata dnevno. Izbor glazbe iz ponude Brava HD uključuje imena kao što su Berliner Philharmoniker, Royal Opera House, Luzerne Festival, Sydney Opera House, Lang Lang, Anna Netrebko te Valeri Gergijev. 

U programsku ponudu ulazi i Djazz HD program potpuno posvećen jazzu i srodnim glazbenim formama, pod motom "živi svijet jazza", pokriva sve žanrove jazza, kao i svjetsku glazbu od tanga do reggaea i sve stilove povezane s jazzom, kao što su soul, gospel, funk i blues te emitira najatraktivnije jazz festivale, koncerte, ekskluzivne snimke iz klubova, vintage jazz, studio svirke i dokumentarne filmove. Program se emitira u 100% Full Native HD rezoluciji i uz 100% Dolby Digital zvuk. 

Glazbeni paket obogaćen je s četiri nova programa: Kiss TV, Kerrang!, Smash hits i Magic. Kiss TV uglavnom emitira spotove i emisije vezane uz glazbu te će oduševiti ljubitelje mainstream urban pop, dance i R&B glazbe. Kerrang! je globalno poznat ultimativni vodič kroz najbolje rock, punk i metal superzvijezde. Smash Hits većinom emitira videospotove mainstream popa, ali prikazuje i druge emisije, kao što su "Celebrity Selector" itd. Na Magic TV se uglavnom  mogu gledati spotovi lagane i opuštajuće glazbe. 

Comedy Central Extra je novi program u ponudi Osnovnog paketa. Jedan od najpoznatijih zabavnih programa na svijetu donosi vrhunski humoristični program s ekskluzivnim, kreativnim i originalnim sadržajem za ljubitelje komedija i one koji će to tek postati. Comedy Central gleda svijet kroz prizmu humora: donosi drugačiji i neočekivani pogled na svakodnevni život, ponekad uz dozu apsurda, ali uvijek uz puno smijeha i sve to uz 100% lokalizaciju na hrvatski jezik.

The Medical Channel i Poljoprivredna TV su novi programi u ponudi Proširenog paketa. The Medical Channel  je jedini specijalizirani televizijski program posvećen temama o zdravlju, a namijenjen je svima koji žele biti svakodnevno informirani o zdravstvenim temama i terapijama kako bi lakše donosili odluke o vlastitom zdravlju. Poljoprivredna TV prva je hrvatska televizija specijalizirana za poljoprivredu. Programski sadržaj posvećen je poljoprivredi, prirodi, životinjama, običajima, kulturi, tradiciji, zdravom načinu života i prehrani. Također, u sklopu programa mogu se pogledati razne poljoprivredne emisije iz ostalih regija Hrvatske, iz susjednih nam država i onih udaljenijih. 

Dusk! TV je prvi program sa sadržajem za odrasle prvenstveno namijenjen ženskoj populaciji i uvrštava se u Paket za odrasle. 

Korisnici mogu nove programe Comedy Central Extra, The Medical Channel i Dusk! TV pratiti na  TV za van usluzi koja korisnicima omogućava neometano uživanje u omiljenim televizijskim programima putem mobitela, tableta ili računala, bez obzira gdje se nalaze. 

Osim novih programa proširena je ponuda postojećih TV programa korisnicima usluge satelitske televizije - VIP SAT TV. Program N1 dodan je u Osnovni paket, dok su Fuel TV HD, FTV HD i Duck TV  uvršteni u ponudu Proširenog paketa Vip SAT TV usluge. 


Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message