Obavijesti

Tech

Komentari 0

Vipnet omogućio SMS izradu i slanje razglednica iz aplikacije

Vipnet omogućio SMS izradu i slanje razglednica iz aplikacije
2

Uz samo jedan SMS, korisnici smartphonea mogu bilo kad i bilo gdje poslati originalnu tiskanu razglednicu na željenu adresu u Hrvatskoj ili inozemstvu

VIDEO

Vip korisnici od sada mogu epostcard uslugu Hrvatske pošte plaćati i SMS-om te tako kroz nekoliko jednostavnih koraka na mobilnom uređaju individualno oblikovati razglednicu, naručiti i platiti njezino tiskanje i slanje primatelju u fizičkom obliku. 

Korištenje aplikacije i plaćanje je izuzetno jednostavno - dovoljno je imati smartphone te je prvi korak skidanje aplikacije epostcard s Google Play Storea ili App Storea za korisnike iPhonea. Nakon što je aplikacija pokrenuta, korisnik odabire želi li koristiti fotografiju koju je slikao direktno iz aplikacije, iz fotogalerije ili prazan zaslon za korištenje efekata iz aplikacije. Na odabranu fotografiju mogu se dodati ikone, okvir, tekst, crtež ili drugi efekti. Nakon toga kao i na tiskanu razglednicu upisuje se poruka, ime i adresa primatelja u Hrvatskoj ili inozemstvu, odabire se način plaćanja SMS-om i slanje razglednice može početi.

Vipnet

Plaćanje se provodi slanjem ključne riječi SMS porukom na kratki broj 707707, a ključna riječ je jedinstveni kod transakcije kojeg u SMS poruku izravno kreira mobilna aplikacija epostcard. Korisnik treba samo potvrditi slanje SMS poruke, a potvrda o plaćanju stići će u obliku povratne SMS poruke na Vip mobilni telefon sa svim podacima o naplaćenom iznosu.

Cijena usluge epostcard koja obuhvaća izradu razglednice i slanje na fizičku adresu primatelja je utvrđena cjenikom Hrvatske pošte i jasno je naznačena u sklopu mobilne aplikacije. Naknada za korištenje platne usluge iznosi 0,69 kuna po uspješno provedenoj transakciji. 

Usluga epostcard je jedna od usluga m-trgovine kojom korisnici mogu plaćati proizvode i usluge trećih strana, a Vipnet je isključivo posrednik u provođenju transakcije.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada
NOVA GENERACIJA

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada

Boston Dynamics je predstavio svoju sljedeću generaciju humanoidnog robota, potpuno električnog Atlas robota

Tesla otpušta 300 radnika u pogonu kod Berlina
SMZBOG LOŠE POTRAŽNJE

Tesla otpušta 300 radnika u pogonu kod Berlina

Američki proizvođač električnih automobila Tesla izvijestio je da će otpustiti 300 radnika zaposlenih 'na određeno vrijeme' u pogonu kod Berlina, nakon najave otkaza širom svijeta zbog posustajanja potražnje i oštre cjenovne konkurencije
Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle