Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
9 komentara

Web portal Večernjeg lista dobio je novi dizajn naslovnice

U rubrici "Glas javnosti" objavljivat će se zanimljivi komentari čitatelja. Redizajnirana je i sportska rubrika, video galerija je istaknutija, a glavna naslovnica je preglednija

Večernji list
Foto: Večernji list

Naslovnica Večernjakova internetskog portala doživjela je neke promjene kako bi čitateljima bilo omogućeno da lakše dođu do najnovijih informacija i zanimljivih tema.

Novinarsko-informatički tim Večernjeg lista napravio je redizajn u kojem je stavljen naglasak na sadržaj, bolju preglednost te jednostavnost snalaženja, ali uz zadržavanje dijela poznatih elemenata na koje su čitatelji, njih više od 200.000 dnevno, navikli. Jače su istaknuti sadržaji poput kolumni i blogova Večernjakovih novinara i blogera. Istaknuta je multimedija koja se redovito osvježava fotografijama i videoklipovima s najnovijih domaćih i svjetskih događaja. U rubrici “Glas javnosti” objavljivat će se neki od najzanimljivijih i najbolje ocijenjenih komentara čitatelja.

Naslovnica je obogaćena i dodatnim sadržajima poput pregleda drugih Styrijinih izdanja – Vojne povijesti, Foruma i V Magazina, a redizajnirana je i sportska rubrika.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message