Obavijesti

Tech

Komentari 3

Xiaomi Mi 11 stigao u Hrvatsku

Xiaomi Mi 11 stigao u Hrvatsku
6

Najnoviji flaghsip kineskog diva u slobodnoj prodaji će biti za dva tjedna, a donosi moćni Snapdragon 888 procesor s 5G-om. Uz njega ima i ekran s osvježenjem od 120 Hz te trostruku kameru od 108 megapiksela

VIDEO

Xiaomi Hrvatska u ponedjeljak je predstavio Mi 11, najnoviji flaghship ovog kineskog proizvođača koji je stigao u Hrvatsku. Do 21. ožujka bit će dostupan u pretprodaji u Hrvatskom Telekomu, dok će od 22. ožujka krenuti u slobodnu prodaju. Kod nas će se nuditi u dvije varijante. Model sa 8GB+128GB koštat će 5799 kuna, dok će verzija sa 256 GB interne memorije stajati 6299 kuna. 

Mi 11 dolazi s ekranom od 6,81 inča koji je zakrivljen po rubovima i osvježenjem od 120 Hz te 10-bitnom bojom i HDR 10+. Štiti ga novo Gorilla Glass Victus staklo. 

Ovo je i prvi telefon koji je dobio osmojezgreni Snapdragon 888 procesor u 5-nm tehnologiji s Adreno 660 grafikom i 5G podrškom. 

Dolazi s trostrukom kamerom, a uz primarni senzor od 108 megapiksela tu su još ultraširokokutna kamera od 13 megapiksela i telemakro objektiv od 5 megapiksela. S prednje strane nalazi se kamera od 20 megapiksela. Iz Xiaomija ističu da Mi 11 donosi i niz novih značajki za fotografiju i video, pa tako poboljšane mogućnosti noćnog načina rada nude na primarnoj, ultraširokokutnoj i prednjoj. Kamera ima i šest AI filmskih značajki koje bi trebale olakšati snimanje odličnih videa te Magic Zoom način koji istovremeno zumira i izlazi iz scene. Uz HDR10+ snimanje tu je i novi Pro Timelapse te podešavanje svih postavki snimanja. 

Uz odlične ocjene za ekran, Xiaomi je odlučio poraditi i na zvuku novog telefona pa je njihove dvostruke zvučnike podesio Harman Kardon.

Xiaomi s novom Redmi Note 10 serijom diže ljestvicu u klasi
Xiaomi s novom Redmi Note 10 serijom diže ljestvicu u klasi

I dok uz neke mobitele više ne dolazi punjač, Xiaomi ističe da isporučuju brzi 55W punjač, dok se 4600 mAh bateriju može puniti i bežično sa 50W, a podržavaju i 10W obrnuto punjenje.

Uz novi telefon, Xiaomi je danas predstavio i električni romobil dugog imena - Mi Electric Scooter Pro 2 Mercedes-AMG Petronas F1 Team Edition. Radi se o romobilu koji je nastao u suradnji s Mercedesom pa tako i kombinira dizajnerske detalje F1 momčadi. Romobil s baterijom od 474W ima maksimalnu brzinu od 25 km/h i doseg od 45 km. U prodaju će krajem ožujka po cijeni od 6000 kuna.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje
Terapija vakuumskim čašicama

Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje

Cupping blagotvorno djeluje na bolove koštano-mišićnog sustava. Vlastite obrambene snage koje tijelo izlučuje u pripremi za ozljedu djeluju lokalno na posljedicu bolesti tako da se tegobe smanje
Ana i Matija žive pedesete: Otvorili su i svoj vintage kafić
ROCKABILY ŽIVOT

Ana i Matija žive pedesete: Otvorili su i svoj vintage kafić

Bračni par je staru krojačku radionicu u centru Vinkovaca pretvorio u klub koji nalikuje na holivudski filmski set. Obožavaju sakupljati stare stvari, restaurirati ih....