Obavijesti

Tech

Komentari 53

Spremni za ljeto: Bez krova se možete voziti već za 11.500 kn

Spremni za ljeto: Bez krova se možete voziti već za 11.500 kn
10

S proljećem su došli lijepo vrijeme, sunce, sezona ispijanja kava s prijateljima i obitelji, pa i uživanje u vožnji autom bez krova. Ovo je 10 aduta s Njuškala, a najjeftiniji među njima je Kadett Cabrio

VIDEO

Užitak je još veći ako pritom možemo osjetiti vjetar u kosi vozeći sa spuštenim krovom. Svatko je barem jednom pomislio kako bi bilo dobro imati kabriolet u vlastitoj garaži, pa kada dođe ovo doba godine potpuno se prepustiti užitku u vožnji. Izdvojili smo deset rabljenih kabrioleta, koje možete kupiti odmah, piše Auto start.

Klikom na naziv auta saznat ćete cijenu i ostale informacije... 

Volkswagen Eos

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Atraktivni Volkswagenov coupe, sportskih linija, u ovom slučaju pokreće dizelski motor sa 138 'konja'. Osim što je kabriolet, ima panoramski krov, pa čak i šiber, a tu su i atraktivni aluminijski 17-inčni naplaci i još nekoliko estetskih detalja. 
Cijena - 59.494 kn

Peugeot 307 CC

Francuski šarmer, omiljen među pripadnicama ljepšeg spola, u ovom slučaju dolazi s automatskim mjenjačem i atestitranom plinskom instalacijom koja je ugrađena prije mjesec dana. Nedavno je servisiran prema redovnome rasporedu, a uz automobil dolaze i dva seta guma. 
Cijena: 42.018 kn
 

Renault Megane Cabriolet Sport 

Atraktivni i elegantni kabriolet treba samo registrirati, jer su sva davanja plaćena. Pokreće ga najpopularniji, pouzdan i štedljiv Renaultov motor 1,5 dCi, a tu je i dosta dodatne opreme.  
Cijena: 43.133 kn
 

Mazda MX-5

Kultni Mazdin roadster najprodavaniji je kabriolet ikada. Izuzetno vozan automobil sa sportskim značajkama, u ovom slučaju ima i ispušni sustav Remus za bolji dojam i užitak u vožnji. Uz automobil dobivate i atraktivni tvdi krov.
Cijena: 100.396 kn

Opel Astra Cabrio

Izuzetno dobro stanje ovoga primjerka ne odaje kako je riječ o automobilu starome deset godina. Vlasnik tvrdi da nikada nije bio razbijen te da nikakva ulaganja nisu potrebna. Na atraktivnim 17-inčnim aluminijskim naplacima su nove gume, pa je auto spreman za nove avanture. 
Cijena: 42.389 kn

Smart ForTwo Cabrio 

Izgleda kako su mali Smartovi u zadnje vrijeme sve popularniji na našim cestama i ima ih sve više. Razlog tome je vrlo povoljna cijena, pa si ga gotovo svatko može priuštiti. Ovaj primjerak je još kod prvoga vlasnika, automatik je, ima klimatizacijski uređaj, a uskoro će trebati produljiti registraciju.
Cijena: 22.236 kn

Mercedes-Benz SLK Roadster 

Kultni 'mali SL' za čiju se proizvodnju nagađa da će uskoro prestati, može biti vaš. Ako se uistinu prestane proizvoditi, za pretpostaviti je kako će mu cijena s vremenom rasti. Ovaj primjerak malo je vožen, redovito održavan i servisiran, a ima i dosta opreme.   
Cijena: 84.035 kn

BMW 320d Cabrio

BMW-ov kabriolet uvijek je dobar pogodak, a ovaj primjerak u besprijekornome je stanju i ima svu opremu osim navigacije. Automatik je, a vlasnik daje veliki popust za plaćanje gotovinom.  
Cijena: 118.244 kn

Opel Kadett GSi Cabrio

Kultni automobil iz devedesetih na našim je cestama svojevremeno bio 'pojava', osobito u tada rijetko viđenome kabrioletskom izdanju. Kao što se vidi, u ovaj je primjerak uloženo dosta truda, a između ostaloga dobio je nov krov, nova kožna sjedala itd.   
Cijena: 11.564 kn

Audi A4 Cabrio

Uvijek atraktivne Audijeve linije dizajna, u kabrioletskoj varijanti daju još bolji ukupni dojam. Ovaj A4 besprijekoran je kako iznutra tako izvana. Vlasnik tvrdi da nikada nije bio razbijen, uredno je servisiran i održavan i nisu nužna nikakva ulaganja.
Cijena: 57.783 kn

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 53
VIDEO

A1 diže cijene od lipnja
za 6,9 posto

A1 diže cijene od lipnja

Povećanje naknada se odnosi na puni iznos mjesečnih naknada tarifa, paketa i opcija bez obračunatih popusta, a već ugovorene popuste korisnici i dalje nastavljaju koristiti

Tesla otpušta 300 radnika u pogonu kod Berlina
SMZBOG LOŠE POTRAŽNJE

Tesla otpušta 300 radnika u pogonu kod Berlina

Američki proizvođač električnih automobila Tesla izvijestio je da će otpustiti 300 radnika zaposlenih 'na određeno vrijeme' u pogonu kod Berlina, nakon najave otkaza širom svijeta zbog posustajanja potražnje i oštre cjenovne konkurencije
Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle