Obavijesti

Tech

Komentari 6

Želite biti bolji igrač FIFA-e? Proučite ove savjete i trikove

Želite biti bolji igrač FIFA-e? Proučite ove savjete i trikove
1

FIFA 17 ima niz noviteta u samoj igrivosti, a u nastavku donosimo sve savjete i trikove koji će vam pomoći na vašem putu da postanete najbolji FIFA igrač na svijetu, ili barem u susjedstvu.

VIDEO

Čekate da se FIFA 17 instalira i zanima vas kako najbolje pristupiti posljednjoj simulaciji nogometa? Već se naveliko igrate i želite postati bolji? Nema problema jer u nastavku donosimo sve savjete i trikove koji će vam pomoći na vašem putu da postanete najbolji FIFA igrač na svijetu, ili barem u susjedstvu.

Dakle, evo što vam sve toplo preporučamo u vezi nove FIFA igre:

Prije svega isprobajte The Journey

Filmska dramatičnost The Journey moda se neće svidjeti svakome, ali ako prestanete gledati na ovaj mod kao ušminkani Be A Pro i krenete ga percipirati kao najobuhvatniji tutorial kojeg je neka nogometna igra ikada imala - mogli biste svašta naučiti. Dakle, ako niste jedan od onih koji se ježi od single player modova, igranje The Journeyja je savršen način da se naviknete na nešto promijenjenu fiziku i mehaniku izvođenja prekida po kojima se nova FIFA 17 razlikuje od prošlogodišnje igre.

Ovladajte novom tehnikom pucanja

Uz sve standardne metode pucanja, FIFA 17 od sada podržava i tzv. "Driven Finish", tehniku snažog šuta po podu koja je posebno korisna kada nalijećete na volej koji bi sa standardnim udarcem u 9 od 10 slučajeva proletio iznad gola. Driven Finish je izuzetno lak za izvesti - jednostavno brzo pritisnite tipku za pucanje (po defaultu B ili krug) dva puta. Naravno, i ovdje je tajna u tempiranju tako da će vam trebati nešto prakse prije nego što s apsolutnom preciznošću krenete slati voleje u mrežu. Alternativno možete izvesti Driven udarac tako da započnete klasični te brzo pritisnete tipku za šut drugi put prije nego što vaš igrač udari loptu. U ovom slučaju pokušajte krenuti na drugi pritisak nakon otprilike trećine maksimalne snage šuta.

Zaboravite na bližu vratnicu

Sjećate se kako je FIFA 16 patila od one totalno nefer kombinacija prejakih Finesse šuteva koji su praktički uvijek rezultirali golom kada ste gađali bližu vratnicu? E pa, toga ne da više nema nego je sada gotovo nemoguće pogoditi bližu vratnicu protiv iole sposobnih golmana, tako da u situacijama u kojima imate opciju za šut a okrenuti ste golu pod velikim kutem uvijek gađajte dalju vratnicu. Vjerujte nam, uštedit ćete dosta živaca.

Ostatak prvog FIFA 17 vodiča u regiji donosi IGN Adria!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Što će biti s TikTokom ako ih netko kupi u SAD-u i što to znači za njihove korisnike u Europi?
PRIJETI IM ZABRANA

Što će biti s TikTokom ako ih netko kupi u SAD-u i što to znači za njihove korisnike u Europi?

Plus+ Sa stručnjakom za kibernetičku sigurnost razgovarali smo o pozadini zabrane TikToka, tehnološkim posljedicama ako ih netko kupi i kako bi takav TikTok funkcionirao

Osječki gimnazijalci prijavili su se treći put: U Školi budućnosti došli  smo i do pobjede...
VELIKA MOTIVACIJA

Osječki gimnazijalci prijavili su se treći put: U Školi budućnosti došli smo i do pobjede...

Nastavnica informatike Jelena Radlović i njezini učenici u I. gimnaziji Osijek po treći put su se prijavili za sudjelovanje u edukativnom projektu tvrtki STEMI i Infobip uz podršku A1. Učenici su željni novih znanja
CARNET nabavio 5686 komada opreme i uređaja za pomoć u učenju djeci s teškoćama
ATTEND PROJEKT

CARNET nabavio 5686 komada opreme i uređaja za pomoć u učenju djeci s teškoćama

U dvije godine provedbe 32 odgojno-obrazovne ustanove u 22 grada opremljene su modernim uređajima, računalima i programima, te su educirani stručnjaci koji rade s djecom s teškoćama