Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
1 komentara

Zgrabite dok ide: Uz propuste u GTA 5 lako ćete do brda love

Nakon što smo ovaj tjedan imali čašćenje čitavim nizom glitcheva u GTA od čega je najpoznatiji Lester glitch, dečki iz Rockstara su zasukali rukave i pokrpali sve rupe. Barem su tako mislili.

Foto: Rockstar Games
1 komentara

Tek što je zakrpan najpopularniji Lester 'glitch' otkad postoji GTA 5, noćas se pojavio novi. Na isti način omogućuje svakom igraču $1000 svake dvije sekunde, ali za razliku od prvobitnog glitcha, za ovaj je potrebno imati bunker i mobile operations center. Sve ostalo je isto i detaljno objašnjeno u priloženom videu.

Iz iskustva korisnika koji su koristili ovaj glitch, Rockstar je svakom igraču koji je naštancao novac isti skinuo sa računa, a kako biste to izbjegli odmah kupite sve što vam treba, vozila, facility, bilo što.

Uz Lestera tu je i Pegasus glitch. Do kada?

Osim Lestera, u GTA se pojavio i jedan potpuno novi glitch koji se već naveliko pročuo i među igračima se naziva Pegasus glitch, jer se na isti način kao i kod Lestera glitch aktivira pozivom Pegasusu.

Stvar je vrlo jednostavna, telefonskim pozivom dolazi do glitchanja igre čime igrači na određenim lokacijama počinju dobivati novac na račun ne radeći ništa. Lesterov glitch zahtijevao je malo predradnji dok trenutno aktualni Pegasus ima trenutnu aktivaciju i igračima donosi $600 na račun svake dvije sekunde.

Pa dok je još aktualno bacite se na posao.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message