Obavijesti

Trgovački centar Portanova slavi 3. rođendan!

Trgovački centar Portanova slavi 3. rođendan!
4

Najveći trgovački centar istočne Hrvatske - Portanova slavi 3. rođendan! Koncert Olivera Dragojevića, najbolji shopping s popustima i još mnogo toga očekuje vas u srcu Slavonije

Ovaj vikend u Osijeku vas očekuje prava rođendanska fešta! Trgovački centar Portanova ovu subotu i nedjelju slavi treću godinu poslovanja. Od otvorenja Portanova je postala simbol najboljeg shoppinga u regiji, dobre atmosfere, zabave i druženja. Otvaranjem Portanove grad Osijek je postao shopping destinacija regije i susjednih zemalja, a u prilog tome govori činjenica da je Portanovu do sada posjetilo više od 10 000 000 posjetitelja.

Uz pregršt događanja koja vas očekuju povodom rođendana TC Portanove izdvojili bismo besplatan koncert Olivera Dragojevića, premijeru dječje predstave „Portoš i četiri čarobna ključa“, humorističnu predstavu „Ja, tata“ Teatra Exit i naravno oba dana proslave rođendana očekuje vas najbolji shopping s popustima. U tijeku je i nagradna igra u kojoj možete osvojiti 10.000 kuna džeparca na prepaid Refresh kartici Hypo Alpe-Adria-Banke za shopping u Portanovi, a izvlačenje sretnog dobitnika je u nedjelju 23.3.

Kako biste sve stigli obaviti, u subotu 22.3. Portanova radi prema produženom radnom vremenu i to do 23 sata. Portanova od svoga otvorenja ima besplatnu autobusnu liniju koja vozi iz centra grada Osijeka do Portanove, a kako bi olakšali prijevoz svima koji žele doći na proslavu rođendana, tijekom vikenda biti će osigurani dodatni autobusi.

O programu rođendanske fešte

Predstava “Portoš i četiri čarobna ključa” je prilagođena djeci predškolskog uzrasta te djeci nižih razreda osnovne škole. Predstava je edukativna i interaktivna, a kroz zanimljivu priču uči djecu o važnosti prijateljstva i lijepog ponašanja. Premijera predstave je u subotu 22.3. u 11 sati, a predstavu možete pogledati i u 17 sati, te u nedjelju 23.3. u 11 i 17:30 sati. Pridružite nam se u proslavi Portoševog rođendana i saznajte tajne četiri čarobna ključa! Naravno uz predstavu oba dana proslave rođendana na I. katu centra vas očekuje Portošev kutak u kojemu će biti organizirane razne radionice, natjecanja i zabava prilagođena najmlađima.

Za one nešto starije tu je predstava „Ja, tata“ Teatra Exit. Radi se o urnebesnoj i dirljivoj ispovijed čovjeka bačenog u avanturu donošenja novog života na svijet. U 75 minuta predstave možete vidjeti kako jedan otac doživljava rođenje svoga djeteta i kako to prepričava na humorističan način. Predstavu možete pogledati u nedjelju u 16 i 19 sati.

Vrhunac proslave je naravno besplatan koncert Olivera Dragojevića koji se održava u subotu od 21 sat u prizemlju centra. Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i dođite na besplatan koncert Olivera Dragojevića kojim vas Portanova daruje za svoj rođendan!

Što vas još očekuje za vikend u Portanovi uz točnu satnicu događanja možete pogledati na www.portanova.hr

Vidimo se u Portanovi.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile
ONLINE KUPNJA

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile

Bez obzira na rizik da nećemo dobiti ono što vidimo na slici, mnogi često odjeću naručuju preko interneta. Ovo su neki modni gafovi koji pokazuju razliku između naručenog i onog što dobijemo
Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...
PROGNOZA

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...

Za četvrtak i petak prognoziraju dosta nestabilno vrijeme, pogotovo četvrtak kad je za skoro cijelu Hrvatsku upaljen žuti alarm zbog grmljavinskog nevremena