Obavijesti

U hotelu Le Méridien Lav izložba fotografija Siniše Štambuka

U hotelu Le Méridien Lav izložba fotografija Siniše Štambuka
6

Otvorena je izložba maestralno dinamičnih te vrlo orgininalnih i drugačijih ''svadbenih'' fotografija fotografa Siniše Štambuka, pod nazivom ''Vjenčanja – Nova perspektiva''.

Le Méridien Split Art Programme u sklopu ciklusa umjetničkih happeninga ugostio je i predstavio većinom domaćoj publici fotografa Sinišu Štambuka te prošle subote u prostoru Art Caféa otvorio izložbu njegovih maestralno dinamičnih te zasigurno vrlo orgininalnih i drugačijih ''svadbenih'' fotografija pod nazivom ''Vjenčanja – Nova perspektiva''.

Siniša Štambuk školovao se u Školi likovnih umjetnosti u Splitu, a njegova fotografska karijera započela je preko dnevnih novina, velikih izdavačkih kuća i najprodavanijih tjednika i mjesečnika te konačno nakon niza godina fotoreporterskog rada 2007. trijumfirala početkom samostalnog fotografskog rada, kada se Siniša u potpunosti posvećuje fotografiranju vjenčanja.

''I upravo zbog tog njegovog puta mogu mu biti zahvalni svi ovi parovi koje vidite ovdje na izloženim radovima u Art Caféu jer je fotoreportersko iskustvo dalo Siniši dar snimanja evenata u dokumentarističkom stilu – nenametljivo i nenamješteno. Njegov rad je stoga najbolji dokaz da smo zapravo najljepši kad smo prirodni. Njegovo oko za nove perspektive, novi vid gledanja na stvari čini da njegov zanat, odnosno posao, transcendira u pravu umjetnost'', kazao je pri otvaranju izložbe Igor Novaković, voditelj marketinga Hotela te autor Art Programa.

Podsjetimo, ova je izložba otvorena u hotelu Le Méridien Lav Split upravo tijekom prošlog vikenda, za trajanja Sajma vjenčanja za čiju suorganizaciju i potporu je za svoj besprijekoran know-how i savršeno odrađen događaj ovaj visokokategornik dobio prestižnu nagradu ''Najbolji u promicanju djelatnosti''.

Izložba Siniše Štambuka otvorena je do 01.04.2013. pa se ovim putem pozivaju svi zainteresirani da svrate do Art Caféa, obiđu izložbu te dožive novu perspektivu vjenčanja.

Za više informacija molimo nazvati na broj Igora Novakovića 021 500 703.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile
ONLINE KUPNJA

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile

Bez obzira na rizik da nećemo dobiti ono što vidimo na slici, mnogi često odjeću naručuju preko interneta. Ovo su neki modni gafovi koji pokazuju razliku između naručenog i onog što dobijemo

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!
RADARSKE SLIKE

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!

DHMZ je ranije objavio upozorenje i žuti alarm za grmljavinsko nevrijeme za sve regije u Hrvatskoj osim za dvije. Sad su to promijenili i samo gospićka regija označena je zelenom
Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...
PROGNOZA

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...

Za četvrtak i petak prognoziraju dosta nestabilno vrijeme, pogotovo četvrtak kad je za skoro cijelu Hrvatsku upaljen žuti alarm zbog grmljavinskog nevremena