Komentari 0

U subotu potražite najbolji magazin za božićno darivanje!

U subotu potražite najbolji magazin za božićno darivanje!

24sata vam daruje specijalni magazin Najljepši božićni darovi + Mondo božićni katalog, s više od 500 genijalnih ideja za kupnju darova za svoje najmilije!

Odabrati darove za svoje najmilije vrlo često može biti poprilično težak zadatak. Nedostatak ideje, vremena, novca, neke su od prepreka na koje većina nas nailazi gotovo svake godine prilikom obavljanja božićnog shoppinga. Što bi na dar voljela dobiti mlada moderna žena ili poslovni muškarac, što bi iznenadilo mamu i tatu, baku i djeda, a čemu bi se najviše razveselili vaši klinci? Izbor proizvoda je ogroman, no rijetko tko danas uspijeva pronaći dovoljno vremena za traženje idealnog dara po idealnoj cijeni. Bilo bi najbolje kada bismo mogli imati najbolje i najpovoljnije od svega, na jednom mjestu.

Upravo iz tog razloga, kako bi vam bilo lakše pronaći baš ono što vas zanima, ove godine donosimo specijalni magazin Najljepši božićni darovi, koji će riješiti sve vaše dileme oko kupnje božićnih darova – od originalnih ideja do prodajnih mjesta na kojima se oni mogu naći po najpovoljnijim cijenama! Uz to, na 40 stranica priložen je i božićni katalog Internet supershopa Mondo, za najbolju i najpovoljniju online kupnju. Mondo je osigurao i besplatnu dostavu za sve artikle iz Mondo božićnog kataloga i to do kraja prosinca!

Sa ukupno više od 500 pažljivo odabranih ideja za darove, jamčimo da ćete božićni shopping ove godine obaviti lako, bez stresa, brzo i povoljno, a originalnim darovima oduševit ćete najmilije! Proizvodi su podijeljeni u 11 kategorija, pa tako možete bez imalo muke pronaći najidealniji dar za vašu bolju polovicu, klince, roditelje, baku i djeda, brata i sestru, najbolje prijatelje ili pak ljubitelje tehno gadgeta i alata! Pretražili smo tisuće proizvoda kako bismo pronašli idealan izbor darova – od proizvoda na akciji, povoljnih kupnji, slatkih sitnica do nešto skupljih i luksuznijih darova.

Specijalni magazin Najljepši božićni darovi + Mondo božićni katalog potražite na svim kioscima, u subotu, 30.11., uz 24sata, na dar!